Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Geef de bruine kerstpakketten cadeau

Het bruine kerstpakket is een fijn pakket om cadeau te geven deze kerst. Het pakket is goed gevuld met zowel food als non-food artikelen. Er wordt in het gehele pakket gebruikt gemaakt van de kleur bruin, door middel van artikelen in deze kleur en door het gebruik van houten materialen. De bruine kleur staat voor rust en bescheidenheid, maar ook warmte en gezelligheid. Gun je je werknemers ook zo'n fijn pakket? Bekijk dan nu meteen de gehele collectie en vind het pakket naar wens.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketKleur: Bruin
60 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Een bruin kerstpakket bevat lekkernijen zoals chocolade, bier en koekjes.

Zelf een bruin kerstpakket samenstellen

Wil je het geven van een kerstpakket nog persoonlijker maken? Of wil je een kerstpakket geheel naar jouw eigen wensen laten maken? Bij Kerstpakketten Tip kun je een eigen kerstpakket samenstellen. Dit is een gemakkelijk proces, waarbij je online een aanvraag kunt indienen waarin je al je wensen en ideeën in kunt zetten. Ook zou je een bezoek kunnen brengen aan de showroom, waardoor je de pakketten en de artikelen in het echt kunt komen bewonderen. Samen met onze stylisten kun je in de showroom je eigen kerstpakket gaan samenstellen. Voor het zelf samenstellen, geldt er wel een minimale bestelling van 100 stuks.

Overweeg het bruine kerstpakket

Er zijn veel varianten in bruin zoals, goudbruin, beige, kastanjebruin, koperbruin en taupe. Maar ook heb je verschillende kleuren hout. Door de verschillende kleuren tinten in het pakket en de houten artikelen, maakt het het geschenk ook een stuk levendig. De artikelen die in het pakket voorkomen kunnen zowel food als non-food zijn. Denk aan etenswaren en drinken zoals koffie, chocomel en koekjes. Maar ook artikelen zoals kaarsen, een rieten mand, houten snijplanken of serveerplanken kunnen in het pakket voorkomen. Bruin staat voor warmte en gezelligheid, met dit pakket kunnen de werknemers ongetwijfeld een gezellige sfeer in huis brengen. Of kies voor de kleur geel. Dit geeft het huis ook een warme, vriendelijke en speelse sfeer.

Kies de kleur naar wens

In de webshop van Kerstpakketten Tip kun je gemakkelijk een kleur aangeven, waarin jij het kerstpakket wilt hebben. Hierdoor worden er alleen de kerstpakketten met deze kleur aangegeven. Heb je bijvoorbeeld veel meiden in dienst, dan zou je kunnen kiezen voor het roze gekleurd pakket. Dit kan zijn omdat het bedrijfslogo deze kleur heeft, of omdat het werk zelf heeft iets te maken met de kleur roze. Maar ook hebben wij een paars kerstpakket in het assortiment waarvoor je zou kunnen kiezen. Kijk op je gemak door de gehele collectie en vind het bijpassende kerstpakket.

De bruine kerstpakketten bevatten onder andere pannekoeken, brownies, koekjes, wijn en bier.

Vragen over het bruine kerstpakket?

Heb je vragen of onduidelijkheden over de kerstpakketten? Wacht dan niet en neem contact met ons op. Wij staan iedere werkdag voor je klaar, om je advies te geven, onduidelijkheden weg te nemen en om al je vragen te beantwoorden. Wij zijn op werkdagen, tussen 09:00 tot en met 17:00 bereikbaar via de live chat, het telefoonnummer + 31 (0) 853 018 558 of het e-mailadres serivce@kerstpakkettentip.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Verkoopt Kerstpakketten Tip bruine kerstpakketten?

Ja, wij hebben een assortiment met bruine kerstpakketten.

Hoe weet ik of jullie mijn aanvraag hebben ontvangen?

Zodra je een aanvraag hebt ingediend, ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail.

Worden de kerstpakketten ook in België geleverd?

Jazeker, Kerstpakketten bezorgt de kerstpakketten ook in België.

Tot wanneer kunnen de kerstpakketten besteld worden?

Er is geen exacte datum tot wanneer de kerstpakketten besteld kunnen worden. Dit ligt aan het moment dat de kerstpakketten op beginnen te raken. Wel raden wij aan om zo vroegtijdig mogelijk je kerstpakketten te bestellen, waardoor er nog genoeg keuze is.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...