Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

De paarse kerstpakketten collectie

De tijd van de kerstpakketten is weer aangebroken! Ben jij op zoek naar een pakket dat echt goed bij jouw bedrijf en het personeel past? Kies dan voor een kleur dat past bij de uitstraling en kleuren van het bedrijf. Dit geeft een leuke sfeer aan het pakket. Heeft jouw bedrijf veel met de kleur paars? Dan is het een leuk idee om een paars kerstpakket cadeau te geven.

Betaal na levering
Méér belastingvoordeel Top 20 kerstpakketten Huiszending mogelijk
Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketKleur: Paars
6 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten Wijnkado's Top 20 Keuzeconcept Maatwerk Kerstpakketten Showroom Kerstmarkt
Een paars kerstpakket is gevuld met paarse artikelen, zowel food als non-food.

Bestel gemakkelijk je kerstpakketten

Kerstpakketten Tip is een top leverancier in kerstpakketten en heeft al jarenlang ervaring. Kerstpakketten Tip heeft een online assortiment waarbij je kunt kiezen uit talloze kerstpakketten. Het bestelproces is gemakkelijk ingericht, waardoor jij heel eenvoudig, snel en veilig online de kerstpakketten kunt bestellen. Door middel van het volgen van de stappen, kun je onder andere kiezen voor een leverdatum waarop het jouw uitkomt dat de kerstpakketten worden geleverd. Tevens kun je kiezen voor achteraf betalen, wat het online bestellen ook veilig maakt.

Kies een paars kerstpakket

Het paarse kerstpakket is een mooi pakket, die niet alleen leuk is om cadeau te geven maar waar ook nog een mooie boodschap bij hoort. Een kerstpakket geef je om je personeel aan het eind van het jaar te kunnen bedanken voor al hun harde werk en inzet het gehele jaar door. Tevens staat de paarse kleur voor vertrouwen, inspiratie en kracht. Hiermee geef je het personeel ook een fijn gevoel. Het is ook een leuk pakket om cadeau te geven aan creatievelingen, personeel die de hele dag door bezig zijn met creatieve uitingen. De paarse kleur staat namelijk ook voor creativiteit. Het stimuleert de hersenen en het voorstellingsvermogen, waardoor het inspirerend werkt.  Omdat Paars ook een koninklijke kleur is, zou je ook eens kunnen kijken bij het oranje gekleurd pakket.

Geef sfeer aan je pakket

Een kerstpakket in één bepaalde kleur geeft ontzettend veel sfeer aan het pakket. Zo kun je bij Kerstpakketten Tip uit veel soorten kleuren kiezen, kies een kleur die bij jouw bedrijf past om een zo persoonlijk mogelijk pakket cadeau te geven. Kies bijvoorbeeld voor een zwart pakket. Dit is een elegant pakket, dat kracht uitstraalt. Of kies voor het zilver kerstpakket. Dit is de kleur die tijdens de feestdagen regelmatig terugkomt, maar ook straalt deze kleur rust en kalmte uit. Het is een chique kleur, die het pakket elegant en mooi maakt.

De paarse kerstpakketten bevatten zowel food als non-food artikelen.

Vragen over de paarse kerstpakketten

Wanneer er vragen of onduidelijkheden ontstaan, kun je het beste zo snel mogelijk contact met ons opnemen. Wij zijn iedere werkdag van 09:00 tot en met 17:00 bereikbaar. Je kunt ons zowel via de live-chat in de webshop, e-mail, als telefonisch bereiken. Wij wensen iedereen een fijne kerst en een gelukkig en gezond nieuwe jaar. Door middel van het kerstpakket van Kerstpakketten Tip, zal dit ongetwijfeld een fijne tijd worden.
E-mailadres: service@kerstpakkettentip.nl
Telefoonnummer: + 31 (0) 853 018 558

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Heeft Kerstpakketten Tip ook paarse kerstpakketten?

Jazeker, Kerstpakketten Tip verkoopt ook paarse kerstpakketten.

Wat zijn de verzendkosten in Nederland?

Bij bestellingen beneden de €600 bedragen de verzendkosten €44,95. Bij bestellingen boven de €600 worden de pakketten franco geleverd.

Wat zijn de verzendkosten in België?

De verzendkosten voor België bedragen standaard €54.

Is het mogelijk om de bestelling achteraf te betalen?

Jazeker, bij Kerstpakketten Tip kun je je kerstpakketten achteraf betalen. Dit kan tot een maximaal bedrag van €10.000.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...