Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Het zilveren kerstpakketten assortiment

Het zilveren kerstpakket is een geschenk dat een en al luxe uitstraalt. Het is een feestelijke kleur dat goed past bij de feestdagen. Met dit pakket kun je je werknemers laten zien dat je hen echt waardeert en tevreden bent met hun inzet en harde werk van het afgelopen jaar. Het pakket is goed gevuld met zowel etenswaren als gebruiksartikelen. Bekijk nu het assortiment aan zilveren kerstpakketten en vind het pakket dat het beste bij je werknemers past.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketKleur: Zilver
4 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het zilver kerstpakket is volledig gevuld met zilveren producten, zowel food als non-food

Het gehele assortiment

Kerstpakketten Tip heeft een groot assortiment met verschillende soorten kerstpakketten. Je kunt gemakkelijk het pakket naar wens vinden, door middel van de zoekfilters. Je kunt dan eenvoudig aangeven waaraan jouw kerstpakket moet voldoen. Zowel de prijs, als thema en kleur kun je hier aangeven. Na het aanvinken van de zoekfilters, zal de webshop alleen de pakketten laten zien die hier aan voldoen. Hierdoor kun je snel en eenvoudig je kerstpakketten bestellen. Kerstpakketten Tip heeft jarenlange ervaring en heeft ieder jaar een nieuw, gevarieerd en stijlvol assortiment. Bekijk hier de gehele collectie en vind het pakket naar wens.

Zilveren kerstpakketten bestellen

Zilver is een koele en rustige kleur dat sereniteit uitstraalt. Het zilveren kerstpakket is een strak en modern pakket dat goed past bij de feestdagen. Het is een mooie en feestelijke kleur dat neutraliteit en wijsheid vertegenwoordigd. Het pakket bevat alleen maar artikelen in een zilveren kleur. Dit geeft het pakket een ontzettend leuk en mooi effect. Zilver is de kleur van sprankeling en schittering, wat het pakket ongetwijfeld ook zal uitstralen. Tevens is het een magische en elegante kleur die prachtig staat in een kerstpakket. Of kies je liever voor een bruin gekleurd pakket? Deze kleur staat voor warmte en gezelligheid.

De verschillende kleuren kerstpakketten

Kerstpakketten Tip heeft al zijn pakketten ingedeeld in verschillende kleuren. Zo kun je gemakkelijk kiezen voor het zilveren kerstpakket maar ook voor een blauw kerstpakket. Je kunt gemakkelijk de zoekfilters aanzetten op deze kleur, waardoor de webshop jou alleen maar pakketten laat zien die deze kleur bevatten. Het blauwe kerstpakket is een leuk geschenk met mooie boodschap dat staat voor vertrouwen, eerlijkheid en betrouwbaarheid. Of kies je toch liever voor een oranje pakket? Het oranje kerstpakket staat voor vrolijkheid, warmte, vriendschappen en energie. Het zijn beide mooie geschenken, waar de werknemers ongetwijfeld blij mee zullen zijn. Door het geven van een pakket met een mooie boodschap erachter, zullen de werknemers zich gewaardeerd en gehoord voelen.

De zilveren kerstpakketten zijn rijk gevuld met zilveren artikelen

Advies nodig of vragen over het zilveren kerstpakket

Heb je dringend advies nodig over welk kerstpakket je het beste cadeau kunt geven? Of heb je bepaalde vragen over het zilveren kerstpakket? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan van maandag t/m vrijdag, van 09:00 t/m 17:00 voor je klaar. Wij zijn te bereiken via de live chat, e-mail of telefonisch. Je kunt ons altijd een mailtje sturen via het e-mailadres service@kerstpakkettentip.nl of bel naar +31 (0) 853 018 558.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Heeft Kerstpakketten Tip een collectie met zilveren kerstpakketten?

Jazeker, Kerstpakketten Tip heeft zijn kleuren in categorieën gedeeld. Zo is er ook een assortiment, volledig ingericht met zilveren kerstpakketten.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Tijdens het bestellen van je kerstpakketten, kun je zelf een datum aangeven wanneer het jou het beste uitkomt wanneer de kerstpakketten geleverd worden.

Kun je je gewenste tijdstip van de levering ook doorgeven?

Nee, het is helaas niet mogelijk om los van je gewenste leverdatum, ook je gewenste tijdstip door te geven.

Wordt er tijdens het leveren van de pakketten rekening gehouden met de openingstijden van de bedrijven?

Kerstpakketten Tip kan helaas geen rekening houden met de openingstijden van andere bedrijven. De kerstpakketten worden op werkdagen geleverd tussen 08:00 en 18:00. Het is aan jouw bedrijf dat er iemand aanwezig is die de kerstpakketten kan en mag aannemen.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...