Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Het blauwe kerstpakketten assortiment

Je bent op moment terecht gekomen op de pagina met de blauwe kerstpakketten. Dit zijn geschenken die geheel in de kleur blauw zijn, zowel de verpakking als alle artikelen. Dit geeft het kerstpakket een enorm leuke sfeer. Hou je van de kleur blauw, heeft de kleur iets te maken met jullie werk of is dit de kleur van het logo van het bedrijf? Kies dan voor het blauwe kerstpakket. Kijk eens op je gemak door het assortiment en vind het kerstpakket naar wens.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketKleur: Blauw
58 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het blauwe kerstpakket bestaat uit een blauwe tas gevuld met chips, cola en andere blauwe artikelen.

Bestel hier je blauwe kerstpakketten

Bij Kerstpakketten Tip kun je op een gemakkelijke en snelle manier je kerstpakketten bestellen. Door onze overzichtelijke collectie, kun je gemakkelijk aangeven waarnaar je op zoek bent,waardoor je specifiek en gericht gaat zoeken. Tevens kun je ook veilig online bestellen, door te kiezen voor achteraf betalen. Als jij je werknemers wilt verrassen met een goed gevuld kerstpakket, zit je bij Kerstpakketten Tip zeker weten goed.

Kies voor een blauw kerstpakket

Wil je het personeel laten ontspannen en relaxen tijdens de feestdagen? Geef ze dan een blauw kerstpakket cadeau. De blauwe kleur zorgt voor een kalmerend effect. Het is de kleur van vertrouwen, zelfverzekerdheid en oprecht. De kleur blauw staat normaal gesproken bekend als de kleur voor mannen, maar ook vrouwen maak je blij met deze kleur. Het straalt rust en ontspanning uit, iets wat vele mensen thuis kunnen gebruiken na een drukke werkdag. Het pakket zit zowel gevuld met food als non-food artikelen. Denk bijvoorbeeld aan blauwe dekens, tassen of servies. De verpakkingen van de etenswaren zijn ook allemaal blauwgekleurd, zoals chips, bier, snoep en drank.

Keuze uit genoeg kleuren

Is het blauwe kerstpakket niet helemaal naar wens? Dan hebben wij nog genoeg andere kleuren waaruit je kan kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit de kleur goud. Deze kleur staat goed bij de feestdagen. Of wil je het liefst zo veel mogelijk liefde sturen? Kies dan voor een rood gekleurd geschenk. Je kunt gemakkelijk in de webshop, de kleur aangeven waarin jij het kerstpakket wilt hebben. Zo krijg je exact de kerstpakketten te zien die in deze bepaalde kleur zijn.

De blauwe kerstpakketten bevatten blauwe artikelen zoals snoep, chocolade en bier.

Neem contact op & stel je vragen

Heb je bepaalde vragen, onduidelijkheden of loop je ergens tegen aan? Neem dan contact met ons op! Wij zijn van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot en met 17:00 bereikbaar. Je kunt ons zowel telefonisch, via de live chat, als via de e-mail bereiken. Via het telefoonnummer + 31 (0) 853 018 558 of het e-mailadres service@kerstpakkettentip.nl kun je gemakkelijk in contact komen met onze klantenservice. Wij proberen jou zo goed mogelijk te helpen, waardoor jij het eind van het jaar een fijn geschenk cadeau kunt gaan geven. Omdat je interesse toont in het blauwe kerstpakket, raden we je ook aan om naar het groen kerstpakket te kijken. Dit pakket staat vaak in het teken van biologisch, duurzaam, maar ook rust net zoals de blauwe kleur.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Heeft Kerstpakketten Tip een assortiment met blauwe kerstpakketten?

Ja, wij hebben een geheel assortiment ingericht met blauwe kerstpakketten.

Als ik kerstpakketten bestel, plaats ik dan meteen een order?

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, wordt er eerst gekeken naar de beschikbaarheid. Daarna wordt de bestelling vanzelf omgezet naar een order.

Vanaf wanneer kunnen de kerstpakketten besteld worden?

De kerstpakketten kunnen besteld worden, op het moment dat ze online staan in de webshop. De nieuwe collectie zal rond juli/augustus gelanceerd worden.

Hoeveel kerstpakketten moeten er minimaal besteld worden voordat ik een order kan plaatsen?

Er moeten minimaal 5 stuks per kerstpakket besteld worden, vanaf dan kan er een order geplaatst worden. Zo kunnen ook kleinere ondernemingen of particulieren bij ons de kerstpakketten bestellen.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...