Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

De rode kerstpakketten collectie


Verras het personeel het einde van het jaar met een goed gevuld kerstpakket. Door het geven van een kerstpakket geef je hen het gevoel van waardering voor de inzet van het afgelopen jaar. Wil je hen extra liefde toesturen? Geef dan de rode kerstpakketten cadeau. Zoals algemeen bekend is, staat de kleur rood voor warmte en liefde. Deze kleur geeft het pakket een leuke sfeer en een mooie boodschap. Rood is tevens de populairste kleur voor in een kerstpakket. Bekijk hierbeneden het assortiment en vind het pakket naar wens.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketKleur: Rood
82 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het rode kerstpakket zit boordevol met rode artikelen

Wijn cadeau geven

Ben je opzoek naar een geschenk dat je tijdens de feestdagen cadeau kan geven? Denk dan eens aan het wijnkado. Het wijnkado kun je zowel je medewerkers, zakenrelaties als de mensen om je heen cadeau geven. Het is een geschenk die bestaat uit een fles wijn, dit kan een witte, rode of rosé wijn zijn. Het pakket is mooi verpakt in een speciale wijn doos of koker. Tevens kan bij de fles wijn ook wijnglazen verpakt zitten, dit varieert per geschenk. Bekijk de geschenken nu op Kerstpakketten Tip en bestel het wijnkado naar wens.

De betekenis van het rode kerstpakket

Het rode kerstpakket is een van de populairste kerstpakketten van het gehele assortiment. De rode kleur past perfect bij de feestdagen en symboliseert voor de liefde. De kleur staat voor kracht, energie en vastberadenheid. Dit zijn 3 mooie eigenschappen om het nieuwe jaar mee te starten. Vol met goede moed en energie het nieuwe werkjaar in. Het pakket kan zowel gevuld zijn met food als non-food artikelen. Het assortiment is enorm, waardoor er ook veel soorten keuze zijn. Zo kun je kiezen voor een pakket vol met lekkernijen, maar ook een reispakket of een kookpakket. Een ander soort pakket dat ook ieder jaar populair is, is het zilver gekleurd pakket. Neem gerust een kijkje in het gehele assortiment en vind het pakket dat perfect bij jouw en het personeel past.

Kies de kleur naar keuze

Los van het rode kerstpakket, heeft Kerstpakketten Tip keuze uit nog veel meer soorten kleuren. Zo kun je ook kiezen voor de kleur roze. Dit is een vrouwelijke kleur, waarmee je je vrouwelijke collega's ongetwijfeld mee kunt verrassen. Maar ook heeft Kerstpakketten Tip een wit kerstpakket in het assortiment. Deze kleur staat voor puurheid, helder, zuiverheid en rust. Wit is een kleur dat tijdloos is, het kerstpakket is dan ook een pakket wat bij veel mensen past. De pakketten zijn allemaal gevuld met het eenzelfde kleur en kunnen zowel food als non-food artikelen bevatten.

Rode kerstpakketten zijn gevuld met rode lekkernijen

Vragen of onduidelijkheden over het rode kerstpakket

 Het kan voorkomen dat er tijdens je zoektocht bepaalde vragen of onduidelijkheden zijn ontstaan. Wacht dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag, van 9 tot 5 uur beschikbaar voor het beantwoorden van al jouw vragen. Je kunt ons zowel via de live chat, email als telefonisch bereiken.
E-mailadres: service@kerstpakkettentip.nl. Telefoonnummer: + 31 (0) 853 018 558.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Heeft Kerstpakketten Tip een assortiment met rode kerstpakketten?

Jazeker, wij hebben een assortiment met alleen maar rode kerstpakketten.

Hoe wordt de hoeveelheid aan artikelen in een pakket berekend?

Alle producten worden los van elkaar berekend. Zo wordt ook de doos van het pakket meegeteld, omdat ook deze invloed heeft op de verkoopprijs.

Zijn de kerstpakketten inclusief of exclusief BTW?

De prijzen van de kerstpakketten, staan in de webshop zowel inclusief als exclusief BTW aangegeven. Het BTW tarief zal zowel 9% als 21% zijn. Dit komt omdat het pakket zowel food als non-food artikelen bevat.

Kunnen er wijzigingen gemaakt worden in een bestaand kerstpakket?

Ja, het is mogelijk om een bestaand kerstpakket te wijzigingen en het in te richten naar jouw smaak. Zo kun je bijvoorbeeld een bepaald artikel er uit laten halen of een artikel er in op laten nemen. Een kerstpakket wijzigingen is mogelijk bij een minimale afname van 100 stuks.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...