Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Bekijk het aanbod aan witte kerstpakketten

 
Geef dit jaar een wit kerstpakket cadeau! Wit staat voor meerdere dingen, waaronder vrede, rust en puurheid. Gun jij je werknemers de ultieme rust na een hardwerkend jaar? Kies dan voor dit kerstpakket. Dit pakket straalt door de kleur een en al rust uit. Hiermee kun je je weer helemaal opladen voor het nieuwe jaar. Het pakket kan zowel food als non-food artikelen bevatten.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketKleur: Wit
54 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Een wit kerstpakket bevat alleen maar witte artikelen zoals popcorn en chocolade

Cadeau naar keuze

Los van de kerstpakketten die Kerstpakketten Tip verkoopt, kun je er ook voor kiezen om een cadeaubon cadeau te geven. De werknemers krijgen dan een cadeaubon of e-voucher via de mail gestuurd. Deze kunnen ze gebruiken in een online webshop, speciaal ingericht voor het bedrijf. De webshop wordt geheel in stijl van het bedrijf aangepast, wat een leuk en speciaal effect geeft. Met de code op de cadeaubon, kunnen ze op hun gemak een eigen cadeau uitkiezen. Door gebruik van een puntensysteem kunnen de werknemers een geschenk naar keuze bestellen. Met een cadeaubon is het personeel altijd tevreden, want hiermee kunnen ze zelf een cadeau naar keuze kiezen die zij graag willen.

Kies dit jaar voor het witte kerstpakket

Wil je gegarandeerd zijn van een echte witte kerst? Kies dan voor het witte kerstpakket. Wit wordt geassocieerd met goedheid, puurheid en zuiverheid. Dit is een tijdloos pakket, die zowel food als non-food artikelen kan bevatten. Door de witte kleur straalt het een en al rust en vrede uit. Tevens staat de kleur voor een nieuw begin. Dit is dus een mooi geschenk om cadeau te geven het eind van het jaar. Zo kunnen ze met dit pakket fris en uitgerust een nieuw jaar beginnen. Maar ook is wit een kleur dat bij kerstmis het geloof symboliseert. Of kies je liever voor een  zwart gekleurd pakket? Dit pakket staat voor kracht, waardigheid en stijl.

Kies een kleur naar keuze

Wil je een pakket cadeau geven wat geheel in het teken staat van kerst? Kies dan voor een rood kerstpakket. Rood is de kleur van kerstmis. Rood staat voor liefde, een van de belangrijkste componenten bij kerstmis. Het gezellig samenzijn met familie, vrienden en geliefden, waarmee je kerstmis viert. Dit pakket komt dan goed van pas en kun je een fijne kerst mee vieren. Of kies je liever voor groene geschenken? Ook deze kleur is een echte kerstmis kleur. Groen is een verwijzing naar hoop en leven. De kleuren rood en groen zijn complementaire kleuren. Dit betekent dat ze tegenover elkaar staan in de kleurencirkel wat betekent dat ze elkaar extra versterken.

de witte kerstpakketten zijn rijkgevuld aan zowel food als non-food artikelen in de witte kleur

Vragen over het witte kerstpakket

Bij vragen over de witte kerstpakketten kun je contact met ons opnemen. Wij zijn iedere werkdag van 09:00 tot en met 17:00 bereikbaar. Ook voor onduidelijkheden, problemen of simpelweg advies over de kerstpakketten kun je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel via de live chat, mail als telefonisch bereikbaar.
Telefoonnummer: + 31 (0) 853 018 558
E-mailadres: service@kerstpakkettentip.nl

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Hebben jullie witte kerstpakketten in het assortiment?

Ja, Kerstpakketten Tip heeft een assortiment met witte kerstpakketten.

Is het mogelijk om de bestelling achteraf te betalen?

Ja, bij een maximaal orderbedrag van €10.000 incl. btw is het mogelijk om de bestelling achteraf te betalen.
 

Is het mogelijk om de leverdatum later na nog te wijzigen?

Wanneer je graag de leverdatum wilt wijzigen, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen dan kijken of dit mogelijk is in de transportplanning.

Bezorgen jullie de kerstpakketten ook bij de mensen thuis?

Ja, wij kunnen de kerstpakketten op huisadressen laten bezorgen. Hiervoor wordt meestal een andere pakketdienst voor ingeschakeld. Hierbij gelden er ook andere tarieven en regels.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...