Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

De zwarte kerstpakketten collectie

Kies dit jaar voor een zwart kerstpakket. Zwart straalt kracht en elegantie uit. Dit is een stijlvol pakket waar iedere werknemer wel blij van zal worden. Het geven van een kerstpakket aan het einde van het jaar is ontzettend leuk en fijn. Hiermee laat je je werknemers zien dat je hen waardeert en blij bent met hun inzet. Een kerstpakket zorgt dan ook voor een groot verrassingseffect. Het zwarte kerstpakket is gevuld met alleen maar zwarte artikelen. De kleur staat dan ook voor mysterie.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketKleur: Zwart
233 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Een zwart kerstpakket zit boordevol met zwarte artikelen, zowel food als non-food

Laat het personeel zelf kiezen

Wil je liever een pakket cadeau geven waar het personeel zelf hun kerstgeschenk kan uitkiezen? Kies dan voor een cadeau naar keuze. Hierbij ontwerpt Kerstpakketten Tip speciaal voor het bedrijf een eigen webshop waarin het personeel via een code kan gaan shoppen. Het personeel ontvangt dan een persoonlijke code via een e-voucher of cadeaubon. Hiermee kunnen ze eenvoudig inloggen in de webshop, verschillende cadeaus bekijken en uiteindelijk hun punten inzetten voor ruil voor een cadeau. Kies voor cadeau naar keuze en maak het personeel blij met een zelf uitgekozen kerstgeschenk.

Geef de zwarte kerstpakketten cadeau

Zwart is zowel de kleur van mysterie, kracht en elegantie. Het zwarte kerstpakket is dan ook een pakket vol met mysterie. Tijdens het openen van dit pakket zullen de werknemers verbluft staan. Het pakket bevat alleen maar zwarte producten, zowel food als non-food artikelen. De artikelen verschillen van wijn, chips, douchegel tot aan barbecue artikelen. Doorat het pakket maar een soort kleur bevat, zelfs de doos, is het pakket een mooi geheel. Ben je toch meer opzoek naar een pakket die qua kleur perfect past bij de kerst? Kies dan voor een goud kerstpakket. Hiermee breng je echt de kerstsfeer bij iedere werknemer in huis.

Kies voor een kleur

Het geven van een kerstpakket heeft al een mooie boodschap. Hiermee wil je het personeel bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Door het geven van een pakket in een bepaalde kleur, kun je een nog specialer en mooier geschenk cadeau geven. Iedere kleur heeft van zichzelf een mooie betekenis. Denk eens aan de kleur paars. Deze kleur staat voor spiritualiteit, creativiteit en originaliteit. Heeft jouw bedrijf iets met de kleur paars, of spreken de betekenissen van de kleur jouw ontzettend aan? Kies dan voor dit pakket. Zo kun je ook kiezen voor een blauw gekleurd pakket. Blauw staat voor betrouwbaar, oprecht maar ook ontspanning. Spreekt dit je meer aan? Kies dan voor dit pakket.

de zwarte kerstpakketten zijn rijkgevuld met zwarte artikelen

Vragen, advies nodig of een zwart pakket zelf samenstellen?

Heb je vragen waar je graag een antwoord op wilt? Of heb je advies nodig bij het kiezen van het perfecte kerstpakket? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder. Ook kun je kiezen voor een kerstpakket zelf samen te stellen. Hiervoor kun je online een verzoek indienen of een bezoek brengen aan onze showroom. Bij onduidelijkheden of vragen kun je ons gerust bereiken via de live chat, via het e-mailadres service@kerstpakkettentip.nl of het telefoonnummer: + 31 (0) 853 018 558.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik bij Kerstpakketten Tip ook zwarte kerstpakketten bestellen?

Jazeker, Kerstpakketten Tip heeft een aparte collectie met alleen maar zwarte kerstpakketten.

Wat zijn de transportkosten in Nederland?

Bij bestellingen beneden de €600 excl btw, bedragen de transportkosten €44,95. Bij bestellingen boven de €600 excl btw zijn de transportkosten kosteloos.

Wat zijn de transportkosten in België?

De transportkosten voor België zijn standaard €54.

Hoeveel kerstpakketten moeten er minimaal besteld worden om een order te kunnen plaatsen?

De minimale bestelhoeveelheid om een order te kunnen plaatsen zijn 5 stuks per kerstpakket.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...