Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Het aanbod aan gouden kerstpakketten

Wil je het personeel verwennen en laten weten dat je hen waardeert? De gouden kerstpakketten zijn ieder jaar de meest populaire kerstpakketten. De kleur goud staat voor geluk en gezondheid. Hiermee geef je het personeel een geschenk om hen te laten weten dat je om hen geeft, maar zit er ook nog eens een mooie boodschap bij. Bekijk hier de geschenken en vindt het pakket naar wens.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketKleur: Goud
112 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Een goud kerstpakket is rijk gevuld met gouden, zowel food als non-food artikelen.

Wijn als cadeau

Wil je graag een heerlijk wijn cadeau geven tijdens de kerst? Dat kan zeker! Kerstpakketten Tip heeft een assortiment met wijncadeaus. Zo kun je kiezen voor rose, rood en witte wijn. Met een wijngeschenk zit je altijd goed, deze kan onder andere gebruikt worden tijdens de feestdagen of nieuwjaar. Het is in ieder geval een ideaal geschenk om iets mee te vieren, of dit nu het nieuwe jaar is, het leven of een jubileum. Het wijncadeau is altijd goed. Bekijk het assortiment en vind het wijncadeau naar wens.

Kies het gouden kerstpakket

Het gouden kerstpakket is een enorm mooi en rijk gevuld pakket. Deze geschenken stralen door hun gouden kleur, luxe en rijkdom uit. Het geschenk past perfect bij de feestdagen. Het geeft een warm en welvarend gevoel. De kleur goud staat ook voor wijsheid en veiligheid. Het pakket is zowel met food als non-food artikelen gevuld. De producten die kunnen voorkomen zijn onder andere bier, wijn, chocolade, kaarsen en servies. Door het gebruik van de gouden kleur sprankelt en glanst het pakket helemaal. Is deze kleur toch niet helemaal jouw ding? Neem dan eens een kijkje bij zilver.

Keuze uit meerdere kleuren

Het kan voorkomen dat je nog niet zo goed weet wat voor soort kerstpakket je wilt weggeven. Wel zou je alvast kunnen kijken naar welke kleuren jouw het meeste aanspreken. Bij Kerstpakketten Tip hebben wij keuze uit meerdere kleuren, zoals bijvoorbeeld een geel gekleurd geschenk. Dit pakket straalt door zijn kleur een en al vrolijkheid en blijheid uit. Of wat dacht je van een bruin kerstpakket? Dit pakket straalt door zijn kleur vooral rust en warmte uit. De artikelen zullen onder andere van hout gemaakt zijn om het bruine effect mooi over te brengen.

De gouden kerstpakketten bevatten gouden artikelen zoals wijn, chocolade en kaarsen.

Niet zeker over het gouden kerstpakket?

Heb je twijfels, vragen, onduidelijkheden of advies nodig? Wij staan voor je klaar! Neem contact op met onze klantenservice via de live chat, e-mail of per telefoon. Wij zijn iedere maandag tot en met vrijdag tijdens de kantooruren bereikbaar. Kerstpakketten Tip wenst iedereen een fijne kerst en een gezond en gelukkig nieuwjaar!

E-mailadres: service@kerstpakkettentip.nl
Telefoonnummer: + 31 (0) 853 018 558

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Heeft Kerstpakketten Tip een assortiment aan gouden kerstpakketten?

Jazeker, Kerstpakketten Tip heeft een assortiment, volledig ingericht met gouden kerstpakketten.

 

Kunnen particulieren ook kerstpakketten bestellen?

Ja, ook particulieren kunnen bij Kerstpakketten Tip zijn of haar kerstpakketten bestellen. Wel is er een minimale bestelhoeveelheid van 5 stuks per pakket en bij een kleinere bestelling, kan er gekozen worden voor een externe bezorgdienst.

Verzenden jullie de geschenken ook naar België?

Ja, Kerstpakketten Tip verzendt de geschenken ook naar België. De verzendkosten naar België toe zijn €54.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Tijdens het bestellen, kun je zelf je gewenste leverdatum aangeven.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...