Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

De gele kerstpakketten collectie

Wil je het personeel in het zonnetje zetten? Kies dan voor het gele kerstpakket om hieraan een extra sfeer te geven. Geel staat voor de kleur van de zon, waarvan je veel energie krijgt en vrolijk van wordt. Tevens is het de kleur van positiviteit. Met dit pakket laat je het personeel weten dat je hen waardeert en motiveer je hen om zich het komende jaar weer voor de volle 100% in te zetten. Het is een leuk en vrolijk pakket om cadeau te krijgen, maar ook fijn om cadeau te geven.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketKleur: Geel
15 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Een geel kerstpakket bevat gele artikelen zoals bier, popcorn, snoep en toastjes.

Het assortiment van Kerstpakketten Tip

Via het online assortiment van Kerstpakketten Tip, is het voor ieder bedrijf gemakkelijk om je kerstpakketten online te bestellen. Je kunt gemakkelijk op zoek gaan naar geschenken waar jouw voorkeur liggen, door middel van het aanvinken van jouw interesses. Hierdoor krijg je de kerstpakketten gefilterd te zien, en alleen de pakketten die het beste bij jouw interesses passen. Het assortiment bestaat uit talrijke kerstpakketten met meerdere verschillende thema's, artikelen en kleuren. Bekijk het assortiment en vind het pakket naar wens.

Bestel het gele kerstpakket

Zoals al eerder verteld is staat de kleur geel voor energie, vrolijkheid en positiviteit. Tevens staat de kleur ook voor levenslust en geluk. Deze aspecten zijn stuk voor stuk belangrijke elementen voor een gelukkig leven. Los van dat het kerstpakket een rijk gevuld en mooi pakket is, heeft het ook nog een mooie boodschap door de kleur van het pakket. De kleur geeft het pakket een leuke sfeer, maar ook een fijne boodschap. Het pakket straalt veel vrolijkheid uit, iets wat ieder mens kan gebruiken. Het oranje kerstpakket, heeft ook de soortgelijke boodschap als de kleur geel. We raden je dan ook aan om in dat assortiment een kijkje te nemen.

Kies de kleur naar wens

De kerstpakketten zijn te koop in meerdere soorten kleuren. In de webshop kun je gemakkelijk de kleur aanklikken, waarvan jij graag een kerstpakket wilt bestellen. De keuze van een kleur kan zijn omdat je het gewoonweg een mooie kleur vindt, maar ook omdat het te maken heeft met het werk of omdat de kleur van het pakket matcht bij de kleuren van het bedrijf. Zo kun je kiezen uit groen gekleurde pakketten, de kleur van duurzaamheid, milieu en natuur. Of kies voor de kleur wit, voor een frisse en kalme sfeer.

De gele kerstpakketten zijn rijk gevuld met gele artikelen zoals champagne en lekkere etenswaren.

Vragen, onduidelijkheden of zelf gele kerstpakketten samenstellen?

Heb je vragen of onduidelijkheden over de geschenken? Neem dan contact op met onze klantenservice, en wij zullen jouw vragen beantwoorden! Heb je interesse in het zelf samenstellen van een geel kerstpakket? Bij Kerstpakketten Tip heb je de mogelijkheid om vanaf een bestelling van 100 stuks, de pakketten zelf samen te stellen. Hiervoor kun je zowel online een formulier invullen met al je wensen, of een bezoek brengen aan onze showroom.

Telefoonnummer: + 31 (0) 853 018 558
E-mailadres: service@kerstpakkettentip.nl

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Verkopen jullie gele kerstpakketten?

Jazeker, Kerstpakketten Tip heeft een collectie aan gele kerstpakketten.

Wanneer ontvang ik een overzicht van mijn bestelling?

Na het bestellen van de kerstpakketten, ontvang je binnen vijf minuten een bevestigingsmail met daarin een overzicht van de bestelde pakketten.
 

Tot wanneer kunnen de kerstpakketten besteld worden?

Er is geen einddatum waarop de kerstpakketten besteld kunnen worden. Dit ligt aan de voorraad en de transportplanning. Wij raden je aan om zo op tijd mogelijk de pakketten te bestellen, waardoor je keuze hebt uit het gehele assortiment.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor Nederland zijn €44,95. Boven een orderbedrag van €600, zijn er geen verzendkosten. Voor België zijn de verzendkosten standaard €54.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...