Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Bekijk het aanbod aan oranje kerstpakketten

Heeft jouw bedrijf veel met de kleur oranje, zit oranje bijvoorbeeld in het bedrijfslogo of vind je het gewoonweg een mooie kleur? Bij Kerstpakketten Tip hebben wij verschillende oranje kerstpakketten waaruit je kan kiezen. Alle kerstpakketten zijn goed gevuld, en bevatten een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hiermee kun je het personeel zeker weten goed mee verrassen, de oranje kleur geeft het pakket ook nog eens een leuke sfeer.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketKleur: Oranje
6 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het oranje kerstpakket bevat spelletjes, eten en drinken in de kleur oranje.

Je eigen oranje kerstpakket maken

Wil je een kerstpakket extra speciaal maken? Denk er dan eens over na om een eigen kerstpakket samen te stellen. Bij Kerstpakketten Tip kun je gemakkelijk een online formulier invullen waar je al je wensen en ideeën kunt achterlaten. Ook kun je er voor kiezen om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier kun je samen met de stylisten gaan bekijken wat het beste kerstpakket voor jou en het personeel is. Je kunt er voor kiezen om een pakket compleet nieuw samen te stellen, maar je kunt ook een bestaand kerstpakket aanpassen naar jouw wensen. Bekijk bij maatwerk wat de mogelijkheden zijn.

Geef het oranje kerstpakket cadeau

Het oranje kerstpakket is ontzettend leuk om cadeau te doen. De oranje kleur geeft een enorm leuk effect aan het pakket, maar het heeft ook nog eens een mooie betekenis. Oranje is de kleur van enthousiasme, vrolijkheid, jong en warmte. Straalt jouw bedrijf dit uit? Dan is dit pakket perfect om cadeau te doen. Tevens staat de kleur ook voor geluk, succes en kracht. Tijdens de feestdagen is dit geschenk een mooie boodschap en gebaar. Ook is oranje een combinatie van de energie van rood en het geluk van geel. Neem gerust ook een kijkje bij de gele of rode geschenken

Kies het pakket naar wens

Kerstpakketten zijn in veel varianten, verschillende groottes en kleuren te vinden. Los van de oranje kerstpakketten, heeft Kerstpakketten Tip ook keuze uit andere kleuren. Wat dacht je van een zwart kerstpakket? Dit pakket heeft een stoere sfeer en ziet er stijlvol uit. Of wat dacht je van een goud gekleurd pakket? Dit pakket staat perfect bij de feestdagen. Het pakket straalt door de kleur luxe en warmte uit.

De oranje kerstpakketten zijn verpakt in een oranje doos en bevatten oranje artikelen.

Klantenservice

Heb je vragen, onduidelijkheden of problemen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ook als je advies nodig hebt, kun je bij ons terecht. Wij proberen je zo goed mogelijk te helpen waardoor jij het perfecte kerstpakket cadeau kunt geven.  Heb je interesse in een maatwerk kerstpakket? Wil je graag een afspraak maken voor een bezoekje aan de showroom? Dit soort zaken kun je allemaal bespreken met onze klantservice. Wij zijn iedere werkdag van 09:00 tot en met 17:00 bereikbaar.

E-mailadres: service@kerstpakkettentip.nl
Telefoonnummer: + 31 (0) 853 018 558

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Heeft Kerstpakketten Tip ook oranje kerstpakketten in het assortiment?

Ja, wij hebben ook een assortiment met het oranje kerstpakket.

Wat als mijn vraag nog niet beantwoord is?

Loop je nog met bepaalde vragen rond, waar je nog geen antwoord op hebt gevonden? Neem dan contact op met de klantenservice. Dit kan zowel via het e-mailadres: service@kerstpakkettentip.nl of het telefoonnummer: + 31 (0) 853 018 558.

Kan ik een eigen kerstpakket laten samenstellen?

Jazeker, bij Kerstpakketten Tip kun je je eigen kerstpakketten laten samenstellen vanaf een minimale afname van 100 stuks. Je kunt dit online via een aanvraag indienen, waarbij je al je wensen en ideeën achter laat. Tevens kun je onze showroom bezoeken en samen met onze experts een kerstpakket samenstellen.

Kan ik de kerstpakketten showroom komen bezoeken?

Ja, om onze kerstpakketten showroom te kunnen bezoeken, moet je een afspraak maken. Voor een bezoekje aan de showroom, wordt er wel een minimale afname van 100 stuks gehanteerd.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...