Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Het aanbod aan groene kerstpakketten

Wil je graag het personeel een energierijk, veilig en gezond nieuw jaar wensen? Het groene kerstpakket staat hier symbool voor. Het pakket ziet er niet alleen maar leuk uit, maar heeft ook nog eens een mooie boodschap. Het groene pakket staat zowel voor duurzaamheid, milieu en natuur. Het bevat zowel food als non-food artikelen.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketKleur: Groen
62 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Groen kerstpakket bestaat uit gezonde sapjes en glazen.

Tijd van het jaar

De tijd van de kerstpakketten is weer aangebroken. Aan het einde van het jaar is het een leuke en mooie gelegenheid om het personeel eens goed te bedanken. Je kunt dit door middel van een borrel doen of een praatje waarin je hen bedankt. Maar naar onze mening is het geven van een kerstpakket, het leukste wat er is. Hiermee bedank je hen voor hun goede inzet, maar ook geef je ze een leuk cadeau voor thuis mee. Hiermee kan het personeel enorm gaan genieten en ontspannen tijdens de feestdagen. Bekijk nu de kerstpakketten van Kerstpakketten Tip en bestel ze online!

Wat houdt het groene kerstpakket in?

Het groene kerstpakket kan onder andere een verantwoord, duurzaam en fairtrade pakket zijn. Dit houdt in dat het pakket helemaal in het teken staat van artikelen die goed zijn voor mens, dier en milieu. De kleur groen zorgt ook voor een genezende kracht, rustgevend en ontspannend gevoel. Het kunnen dus ook wellness of reis pakketten zijn. De kleur groen staat tevens voor de natuur en milieu, het pakket zal dan ook milieuvriendelijk zijn. Vind je het idee van het pakket leuk, maar is de kleur niet helemaal jouw ding? Kijk dan eens naar de kleur bruin. Dit pakket straalt ook nog eens warmte en rust uit.

Kies je kleur

Kerstpakketten Tip heeft een overzichtelijk assortiment waar je gemakkelijk je kerstpakketten kunt vinden. Via de zoekfilters, kun je gemakkelijk je favoriete kleuren aanvinken. Zo kun je kiezen uit het roze kerstpakket. Dit is een vrouwelijke kleur die perfect past bij je vrouwelijke collega's. Of wil je het graag zo classic en rustig mogelijk houden? Kies dan voor het wit gekleurd geschenk. Zo kun je uit nog veel meer andere kleuren kiezen. Bekijk op je gemak de verschillende kleuren en vind het pakket waarmee jij het beste je gevoel mee kunt overdragen.

De groene kerstpakketten zijn goed gevuld met groene artikelen, waaronder een mini kerstboom.

Onduidelijkheden over het groene kerstpakket?

Heb je vragen of onduidelijkheden over de groene kerstpakketten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij proberen je zo goed mogelijk te helpen en je vragen op te lossen, waardoor jij het perfecte kerstpakket kunt vinden en een heerlijke kerst tegemoet gaat. Voor vragen of onduidelijkheden kun je ons een berichtje sturen via de live-chat, een mail via het e-mailadres service@kerstpakkettentip.nl of via het telefoonnummer + 31 (0) 853 018 558. Wij zijn op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Verkoopt Kerstpakketten Tip groene kerstpakketten?

Ja, wij hebben een online assortiment aan groene kerstpakketten.

Kan ik mijn bestelling op locatie komen ophalen?

Nee, je kunt helaas niet je kerstpakketten komen ophalen op locatie. Dit wegens de veiligheid en de enorme drukte bij de inpakcentrale.

Kan ik tijdens mijn bestelling, meerdere bezorgadressen opgeven?

Ja, het is mogelijk om op meerdere bezorgadressen de bestelling te leveren. Wel raden wij u aan om per vestiging een losse bestelling te plaatsen.

Hoe kan ik mijn leverdatum wijzigen?

Stel dat de leverdatum toch niet uitkomt, kun je contact opnemen met de klantenservice. Zij zullen kijken of het met de transportplanning mogelijk is om de leverdatum te wijzigen.

 

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...