Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Aanbod eindejaarsattenties

Op zoek naar een origineel eindejaarsattentie? Dan ben je bij Kerstpakketten Tip aan het juiste adres! De eindejaarsattenties bestaan uit verschillende artikelen die allemaal bij de feestdagen passen. Aan de hand van de artikelen in de eindejaarsattentie kom je tijdens de feestdagen dus niks te kort.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Eindejaarsattentie
445 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Aanbod eindejaarsattenties om je personeel mee te bedanken

Een cadeautje aan het einde van het jaar

Wil je je collega's voor al het harde werk van het afgelopen jaar een cadeau doen? Bekijk dan eens onze uitgebreide collectie eindejaarsattenties, een van de grootste collecties van Nederland en België. Onze kerstpakketten worden zorgvuldig samengesteld met een oog op de laatste kerstpakketten trends. De eindejaarsattenties zijn er in verschillende thema's, kleuren en prijzen, zo zit er voor iedereen wel een mooi pakket tussen. Gebruik zeker de filter om snel en gemakkelijk tussen de verschillende eindejaarsattenties te zoeken. Door op de foto's van verschillende opties te klikken kun je de inhoud en kerstpakket specificaties zien.
Maak ook gebruik van de kerstpakkettenvergelijker aan de rechterkant van de website. Daar kun je je favoriete eindejaarsattenties toevoegen en precies de verschillen zien tussen de verschillende opties. Dit is zeer handig als je niet zeker bent door de vele mogelijkheden en meer informatie nodig hebt om een uiteindelijke keuze te maken. Je kunt deze pagina vervolgens als pdf opslaan en afdrukken, zo kun je eenvoudig de eindejaarsattenties vergelijken die aan jouw wensen voldoen. Bestel nu snel jouw favoriete eindejaarsattentie online bij Kerstpakketten Tip.

Liever een ander kerstgeschenk gewenst?

Zijn de eindejaarsattenties van Kerstpakketten Tip niet helemaal waar je naar opzoek bent en  ben je opzoek naar en ben je opzoek naar een sinterklaaspakket? Dan raden wij je aan eens hierop te filteren op onze website. De kerstpakketten groothandel van Kerstpakketten Tip beschikt over een van de grootste assortimenten kerstpakketten om je personeel en zakenrelaties mee in het zonnetje te zetten tijdens de kerstborrel.

Eindejaaratenntie collectie voor iedereen

Kerstmarkt

Het is een hele opgave om ieder jaar iedereen te verrassen en te verblijden, maar laat dat nu net een reden zijn waarom dat een in stijl ingerichte kerstmarkt ieder jaar weer zo populair is. Een kerstmarkt biedt vele voordelen, waardoor er een ontzettend hoge mate van tevredenheid gecreëerd wordt. Deze optie bieden wij al aan bij een minimum van 1000 personeelsleden. Ons team heeft veel ervaring in het organiseren van een kerstmarkt en alles is bespreekbaar. Interesse om hiervan gebruik te maken? Neem dan contact met ons op en vul het formulier op de pagina in. Onze specialisten zullen dan spoedig contact met je opnemen.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Is het mogelijk om bij jullie eindejaarsattenties te bestellen?

Ja, het is mogelijk om bij ons eindejaarsattenties te bestellen.

Wat zit er in een eindejaarsattentie?

Een eindejaarsattentie is erop gericht dat jij en je collega's tijdens de feestdagen niks te kort komen. Het zijn goedgevulde kerstpakketten met diverse artikelen, zowel food als non-food producten.

Ik ben opzoek naar de nieuwe collectie, wanneer komt deze online te staan?

Ieder jaar komt onze nieuwe collectie ongeveer vanaf juli op de website te staan.

Ik zou graag een offerte aan willen vragen, waar zou dit kunnen?

Vul hiervoor het bijhorende formulier in op onze site of neem even contact op met onze klantenservice.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...