Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

De collectie aan sinterklaaspakketten

Voordat de kerstmis begint, is eerst sinterklaas aan de beurt. Sinterklaas is een gezellig feest waarbij de kinderen in de avond hun schoen mogen zetten, die in de ochtend vervolgens gevuld is met een cadeautje of lekkernij. Wil je tijdens dit gezellige feest je werknemers een cadeau geven? Dat kan met onze sinterklaaspakketten. Dit zijn pakketten die goedgevuld zijn met leuke cadeaus en lekkernijen. Want los van de kinderen, verdienen de ouderen ook om een leuk geschenk te mogen ontvangen.

Betaal na levering
Méér belastingvoordeel Top 20 kerstpakketten Huiszending mogelijk
Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Sinterklaaspakket
De filtering heeft helaas geen resultaten opgeleverd.

Klik hieronder op de knop om de zoektocht voort te zetten.

Bekijk alle kerstpakketten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten Wijnkado's Top 20 Keuzeconcept Maatwerk Kerstpakketten Showroom Kerstmarkt
Het sinterklaaspakket zit vol met lekkernijen en lekkere dranken.

Kies voor Kerstpakketten Tip

Bij Kerstpakketten Tip hebben wij een grote collectie met verschillende soorten pakketten waar je uit kan kiezen. Los van de kerstpakketten kun je ook kiezen voor cadeaukaarten, waarbij de werknemers hun eigen pakket kunnen uitzoeken. Maar ook organiseert Kerstpakketten Tip kerstmarkten voor bedrijven, waarbij wij alles voor je regelen zoals de versiering, de hapjes, drankjes tot aan de cadeaus.

Lijkt het jouw leuk om bij ons te mogen werken? Kerstpakketten Tip heeft verschillende vacatures openstaan op het gebied van e-commerce en sales. Bekijk de stagevacatures en wie weet tot binnenkort in ons kantoor.

Vier Sinterklaas met het Sinterklaaspakket

Het sinterklaasfeest is een feest dat in het teken staat van cadeaus en lekkernijen. Het is een vrolijk feest waarbij ieder jaar Sinterklaas en zijn pieten met de stoomboot vanuit Spanje, naar Nederland komen. Kinderen kunnen hun schoen zetten en liedjes zingen. De pieten zullen dan vervolgens langs het huis komen en een cadeautje in de schoen leggen. Het is niet alleen een kinderfeest, maar ook ouderen komen vaak bij elkaar voor de gezelligheid. Deze avond staat in het teken van veel spelletjes spelen, cadeaus uitdelen en gedichten voorlezen. Tevens wordt er deze avond veel lekkere dingen gegeten en gedronken.

De inhoud van deze geschenkpakketten zullen dan ook hier mee te maken hebben. Denk aan een gezellig pakket vol met spelletjes en puzzels. Of een food pakket, volledig gevuld met lekkere hapjes en drankjes. De geschenken zijn vaak een combinatie van zowel food als non-food. Er kunnen ook cadeaus in voorkomen zoals speakers, een gourmetstel en verzorgingsproducten. Het zijn een voor een goed gevulde sinterklaaspakketten die leuk zijn om te krijgen.

Het gehele assortiment

Het assortiment van Kerstpakketten Tip bestaat uit nog veel meer soorten pakketten. Los van de kerstpakketten en de sinterklaaspakketten, hebben wij ook een zomerpakket en een grappige kerstpakketten collectie. Het zomerpakket is een pakket dat in het teken staat van de zomerperiode en mooi weer. Het kan bijvoorbeeld barbecue artikelen, koffers en koude drankjes bevatten. De grappige kerstpakketten zijn leuke pakketten met grappige artikelen zoals een spel, dartbord of een pizza pakket.

De sinterklaaspakketten zitten vol met leuke cadeautjes en spelletjes.

Vragen over het sinterklaaspakket?

Kerstpakketten Tip wenst iedereen een fijne Sinterklaas en kerstmis, waarbij er genoeg mensen verrast mogen worden. Als je bepaalde vragen of onduidelijkheden hebt, kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan doordeweeks van 9:00 tot en met 17:00 voor je klaar. Wij hopen door het beantwoorden van al je vragen en door het wegnemen van de onduidelijkheden,  jou zo goed mogelijk te kunnen helpen met het vinden van een bijpassend geschenk.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Is het mogelijk om bij Kerstpakketten Tip een sinterklaaspakket te bestellen?

Ja, bij Kerstpakketten Tip is het mogelijk om sinterklaaspakketten te bestellen.

Wanneer ontvang ik een mail met mijn bestelling?

Na het bestellen van je geschenken, zul je binnen 5 minuten een bevestigingsmail ontvangen waarbij een overzicht van de bestelling is toegevoegd.

 

Wanneer moet het factuur betaald worden?

Je kunt tijdens het bestellen voor verschillende betaalmethoden kiezen. Zo kun je meteen je bestelling betalen, maar ook achteraf. Per betaalmethoden verschilt het termijn van betalen.

Krijg ik de factuur per post of per mail gestuurd?

De facturen worden als pdf-bestand per mail gestuurd. Je kunt ze hierdoor ook gemakkelijk zelf uitprinten.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...