Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Geschenkpakketten collectie

De geschenkpakketten zijn de perfecte manier om je medewerkers met een gevoel van geluk en tevredenheid de feestdagen in te sturen. Onze geschenkpakketten zijn verpakt in een mooi en elegant materiaal, ook is het mogelijk om een persoonlijke boodschap aan het pakket toe te voegen. Neem een kijkje op onze webshop en bestel eenvoudig je geschenkpakket op Kerstpakketten Tip.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Geschenkpakketten
445 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Geschenkpakketten aanbod voor elke gelegenheid

Een geschenkpakket voor elke gelegenheid

Bij het geven van een kerstgeschenk is het de bedoeling om je medewerkers te bedanken voor hun harde werk en inzet van het afgelopen jaar. Je wilt ze een gevoel geven dat ze het het afgelopen jaar  goed hebben gedaan om zo optimaal te kunnen genieten van de feestdagen. De geschenkpakketten van Kerstpakketten Tip zijn hier uitermate geschikt voor! Deze pakketten bestaan uit de leukste food en non-food artikelen, allemaal verpakt in een mooi sierlijk jasje. Denk bij de food producten aan artikelen als: een fles wijn, een zakje chips of crackertjes met verschillende borrelhapjes voor een leuke borrel. Denk bij de non-food producten aan artikelen zoals: douchegel, shampoo, sierlijke kerstverlichting of een leuk klein bordspel. De luxe verpakking van het pakket is meestal een luxe doos of een mooie houten mand met verschillende versierseltjes. Ook dit jaar krijgen wij weer de mogelijkheid om het kerstaanbod van Company of Gifts aan te bieden op onze website. Om dit aanbod te bezichtigen, filter op 'Company of Gifts' en je kunt hun volledige aanbod bekijken.

Het geschenkpakket volledig naar eigen wens

Onze geschenkpakketten zijn er in veel verschillende combinaties van producten verkrijgbaar en daardoor behoren wij tot een van de grootste kerstpakketten leveranciers van Nederland en België. Hierdoor zou het kunnen dat er enkele producten in het pakket zitten die je er liever niet in hebt zitten, of zijn er producten die je in het pakket mist. Hiervoor heeft Kerstpakketten Tip een geschikte oplossing. Je kunt namelijk aan de hand van maatwerk zelf kiezen welke producten je aan je geschenkpakket toegevoegd wilt hebben. Deze optie is echter wel alleen mogelijk bij een minimale afname van 100 pakketten. Heb je interesse in deze optie? Vul dan even het formulier in op de maatwerk pagina. Vervolgens zul je binnen 3 dagen een factuur ontvangen inclusief foto's van het geschenkpakket. Hiermee kun je jouw perfecte personeelsgeschenk samenstellen.

Assortiment geschenkpakketten om je personeel mee te bedanken

Geschenkpakketten bestellen

Heb je het perfecte geschenkpakket gevonden? Stel dan je bestelling niet te lang uit, want voor je het weet is de voorraad op. Kerstpakketten Tip biedt vele betaalmogelijkheden aan, zoals Ideal, Creditcard en Bankoverschrijving. Daarnaast is het bij ons ook nog mogelijk om de factuur achteraf te betalen, je ontvangt dan 14 dagen na levering een factuur. Deze optie is wel alleen mogelijk bij een bestelling tot maximaal €10.000,- inclusief BTW. Achteraf betalen is een populaire optie door het lage risico wat het met zich brengt en je kunt eerst de geleverde geschenkpakketten bekijken. Ben je last minute nog opzoek naar een geschenkpakket? Neem dan eens een kijkje bij ons aanbod last minute kerstgeschenken. Hier vind je ons aanbod geschenkpakketten die ook op het laatste moment nog besteld kunnen worden.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Is het mogelijk om een geschenkpakket bij jullie te bestellen?

Ja, je kunt bij ons geschenkpakketten bestellen. De pakketten worden op een door jou gekozen datum geleverd.

Waar bestaat een geschenkpakket uit?

Geschenkpakketten bestaan uit een combinatie van food en non-food producten, zorgvuldig samengesteld om als geschenk te dienen.

Is het mogelijk om mijn eigen bezorgdatum te kiezen?

Ja, dit is mogelijk. Door het winterse weer kan er wel altijd iets van vertraging voorkomen. Houdt hier rekening mee als je de bezorgdatum kiest.

Kan ik de geschenkpakketten naar mijn medewerkers thuis sturen?

Ja, dat is mogelijk! Deze service wordt echter wel geleverd door een externe leverancier, wat andere tarieven en risico's met zich meebrengt.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...