Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Collectie last minute kerstpakketten

Vanwege de eindejaarsdrukte vergeten om kerstpakketten te bestellen? Geen paniek! Bij Kerstpakketten Tip bieden wij namelijk enkele last minute kerstpakketten aan, zodat ook jij jouw personeel nog kunt verrassen met een mooi kerstgeschenk. Wij bieden de leukste last minute kerstpakketten aan, zodat je alsnog een uitgebreid aanbod hebt om een goede keuze uit te maken.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Last minute
454 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Last minute kerstpakketten collectie voor als je vergeten bent om je kerstpakketten te bestellen

Verschillende last minute kerstpakketten

Zoals je bij ons gewend bent zijn de last minute pakketten ook in verschillende prijsklassen beschikbaar. Ben je je kerstgeschenken vergeten en ben je nog last minute opzoek naar een kerstpakket binnen een betaalbare prijsklasse? Dan is dit bij Kerstpakketten Tip dus ook geen probleem. We bieden verschillende kerstpakketten aan, variërend van de goedkoopste tot de duurste en van de grootste tot de kleinste pakketten. Door de verschillende prijsklassen zijn er ook zeer betaalbare kerst bedankjes beschikbaar in allemaal verschillende thema's. Zo hebben wij wijnkado's die ideaal zijn om cadeau te doen aan een bedrijf waarmee je een goede samenwerking hebt. Hebben je medewerkers de laatste tijd veel thuis moeten werken? Dan is een thuiswerkpakket een leuke verrassing! Wij hebben ook verschillende non-food pakketten, zoals bijvoorbeeld wellness pakketten. In feite hebben wij veel van dezelfde soorten kerstpakketten last minute beschikbaar als wat normaal in ons assortiment zitten. Alleen worden deze last minute kerstpakketten speciaal gericht op de mensen die te laat waren met het bestellen van de kerstgeschenken. Kortom, heb je te lang gewacht met het bestellen van de kerstpakketten? Geen probleem, er zijn bij ons nog steeds veel mogelijkheden! Een compleet overzicht van onze kerstpakketten collectie vind je op onze webshop. Al onze kerstgeschenken kunnen achteraf betaald worden. Hierbij ontvang je dan na levering pas de factuur en deze dient dan binnen 14 dagen betaald te worden.

Je eigen last minute kerstpakket samenstellen

Wil je je last minute kerstpakket zelf samenstellen? Dan bieden wij de mogelijkheid om te kiezen voor een eigen keuze webshop. In deze webshop kies jij het aantal punten waarvoor jouw medewerkers kerstcadeaus mogen uitkiezen. Zo zorg je ervoor dat elke medewerker het perfecte last minute kerstcadeau krijgt. Deze webshop zal volledig in het imago van jouw bedrijf zijn. Denk hierbij aan de kleuren van jouw bedrijf het het logo. Als de cadeaus voor 21:30 besteld worden, dan ontvangt het personeel ze de volgende dag in huis. Houd er rekening mee dat geschenken alleen verzonden kunnen worden naar adressen in Nederland of België. Toch liever een van onze standaard kerstpakketten gewenst? Neem dan een kijkje in onze webshop, waar je een uitgebreid overzicht van ons assortiment terug vind.

Last minute online kerstpakketten kopen

Gevaren van het last minute kerstpakket

Wij werken op basis van “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. Dus als je tot het laatste moment hebt gewacht om de kerstpakketten te bestellen, dan is de kans groot dat veel van onze populaire kerstpakketten al uitverkocht zijn. Ook kan het voorkomen dat wij de pakketten niet meer op tijd bij jou geleverd krijgen. Probeer daarom de kerstpakketten niet last minute te bestellen. Zo heb je de meeste kans om jouw gewenste kerstpakket te bestellen.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Is het mogelijk om bij jullie op het laatste moment nog kerstpakketten te bestellen?

Ja, dat is mogelijk. Wij hebben een uitgebreid assortiment last minute kerstpakketten. Al raden wij je wel aan, indien mogelijk, om je kerstpakketten op tijd te bestellen.

Kan ik de factuur ook achteraf betalen?

Jazeker, bij bestellingen tot de 10.000 euro inclusief BTW is het mogelijk om de factuur achteraf te betalen.

Waar kan ik jullie populairste kerstpakketten terugvinden?

Op onze kerstpakketten top 20 pagina vind je een volledig overzicht van onze populairste kerstpakketten.

Is er een minimale bestelhoeveelheid?

Ja, de minimum bestelhoeveelheid bedraagt 5 stuks.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...