Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Bedankjes voor de kerst

De maand december komt er weer aan en dat betekent dat we kerst bedankjes gaan inkopen als dank aan de medewerkers, klanten en relaties voor de inzet, het vertrouwen en de samenwerking. Een belangrijk moment om bij stil te staan is het bedanken van onze belangrijkste mensen.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Kerst bedankjes
445 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerst bedankjes assortiment om je personeel mee te verrassen

Zet je medewerkers in het zonnetje

Medewerkers verdienen rondom de kerst een kerst bedankje in de vorm van een mooi kerstgeschenk. Een mooi geschenkje om hen te bedanken voor hun harde werk en inzet in het afgelopen jaar. Ook is het een prettig gebaar om meer motivatie te creëren voor het komende jaar, waarbij het nodig is om de nieuwe persoonlijke doelen van de medewerker en natuurlijk de doelen van het bedrijf te realiseren. Een bedankje tijdens de kerst is altijd een positieve ervaring en een oud Hollandse traditie, die elk jaar nog populairder wordt. Bovendien vallen de kerst bedankjes onder de 'geschenken' en valt deze categorie onder een bijzonder belastingstelsel, waardoor het voor werkgevers financieel interessant is om ze aan klanten en werknemer te geven. Vraag bij de account altijd even naar de fiscale ruimte voor de eindejaarsattenties.

Ben je een student en op zoek naar een leuke en uitdagende stage? Bekijk dan onze stagevacatures. De vacatures zijn op marketing en sales gebied. Tijdens deze stage maak je deel uit van het jonge, gezellige en gedreven team van Kerstpakketten Tip.

Kerst bedankjes voor zakelijke relaties

Vergeet niet om tijdens de feestdagen een bedankje te sturen naar de bedrijven waar je nauw mee samenwerkt. Kerst bedankjes voor bedrijven bestel je online via onze kerstpakketten webshop. Dit zijn bedrijven die loyaal zijn aan jouw bedrijf en waarmee je al jarenlang zaken doet. Een kerst bedankje is altijd erg op zijn plaats en zal zeer gewaardeerd worden. Je hebt zelf toch ook ooit wel eens een kerst bedankje gekregen van een bedrijf waar je zaken mee doet? Waarschijnlijk vind je dat toen ook prettig en waardeerde je dit heel erg.
Een kerst bedankje voor bestaan uit een feestelijke doos vol lekkers, maar een fles wijn verpakt in een mooie wijnkoker samen met een gepersonaliseerd kaartje is ook iedere jaar weer erg populair. Als je besluit bij ons een kerst bedankje te kopen, neem dan ook even een kijkje in onze online kerst brochure. Hier vind je ons volledig aanbod kerst bedankjes terug in een gemakkelijk overzicht. Maar wacht niet te lang met het bestellen van de kerst bedankjes, want deze moeten wel nog voorzien worden van een gepersonaliseerd kerstkaartje. Tevens moeten ze ook nog verstuurd worden. Als je accountmanagers in dienst hebt, is het zeker een leuk idee om deze naar jullie zakelijke partners te sturen en het kerst bedankje persoonlijk af te geven. Dit maakt de hele beleving nog wat persoonlijker.

Kerst bedankjes collectie voor jong en oud

Klanten bedanken tijdens kerst

We zien vaak dat bedrijven naast een kerst bedankje voor het personeel ook hun grootste en meest loyale klanten bedanken voor het vertrouwen dat ze in hun bedrijf stellen. Zonder klanten heeft het bedrijf geen bestaansrecht, dus ben zuinig op je klanten! Probeer dus ook de klant meer aan jouw bedrijf te binden en overhandig de grootste en meest loyale klanten een mooi kerst bedankje. Het gaat hier om het gebaar, dus het hoeft niet groots te zijn. Wil je je klanten met een uniek pakket speciaal voor hun bedanken? Neem dan een kijkje bij ons kerstpakketten per stuk aanbod. Hier vind je alle kerstpakketten die per stuk te bestellen zijn.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Is het mogelijk om bij jullie kerst bedankjes te kopen?

Jazeker, op onze website vind je meer dan 800 verschillende kerst bedankjes.

Wat is een kerst bedankje?

Kerst bedankjes zijn kerstpakketten waarmee je iemand wilt bedanken. Dit kan een zakenpartner zijn, maar ook jouw eigen medewerkers. De kerst bedankjes bevatten vaak een combinatie van food en non-food producten.

Kan ik zelf een leverdatum en tijdstip kiezen?

De leverdatum kun je wel zelf kiezen, maar het tijdstip niet. Onze bezorgers leveren op werkdagen tussen 8:00 en 18:00.

Krijg ik een bevestiging?

Ja, je ontvangt binnen enkele minuten een e-mailbevestiging.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...