Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Online kerstpakketten brochure

Neem hieronder een kijkje in onze kerstpakketten brochure voor ons volledige aanbod kerstpakketten. Door gebruik te maken van de handige filterfunctie aan de linkerzijde in het scherm kun je eenvoudig filteren op prijs, kleur, artikel en thema. Bestel vandaag nog jouw favoriete kerstpakket.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Brochure
454 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Een online brochure voor kerstpakketten

Veel mogelijkheden in onze online kerstpakket brochure

Kerstpakketten Tip is een van de grootste kerstpakketten aanbieders van Nederland. Er worden meer dan 800 verschillende kerstpakketten aangeboden in onze webshop, die onze klanten dus veel keuze biedt. Bekijk hierboven in de online kerstpakket brochure ons volledige assortiment kerstpakketten en kies jouw favoriet. Al onze kerstgeschenken worden geleverd in een feestelijke geschenkdoos, waardoor onze kerstgeschenken een luxe en premium uitstraling krijgen.
Heb je moeite met een keuze maken tussen enkele kerstpakketten? Maak dan gebruik van onze handige kerstpakketten vergelijkfunctie. Voer hier de kerstpakketten in waar je over twijfelt en vergelijk gemakkelijk op een pagina meerdere kerstpakketten. Je kunt deze vergelijkpagina ook uitprinten en uitdelen onder je collega's als een soort folder. Zo kunnen je collega's ook zelf een bijdrage leveren aan welk kerstpakket zij dit jaar graag willen ontvangen.

Stel je eigen kerstpakket samen

Heb je de hele kerstpakketten brochure gelezen, mal wil je toch liever een zelf samengesteld kerstpakket? Wij bieden deze mogelijkheid aan bij een bestelling van minimaal 100 kerstgeschenken. Heb jij een bestelling die aan deze voorwaarden voldoet en zou je graag je eigen kerstpakket willen samenstellen? Ga dan naar onze maatwerk pagina en vul het formulier in. Vul op dit formulier al je wensen en behoeften in, en vergeet ook zeker niet om even rond te vragen bij je medewerkers en hun wensen door te geven. Zo weet je zeker dat het pakket in de smaak valt en zeer gewaardeerd zal worden. Als je het formulier ingevuld en verzonden hebt gaan onze stylisten aan de slag met het samenstellen van jouw kerstpakket. Na enkele werkdagen ontvang je van ons een vrijblijvende offerte incl. foto's en een lijst met alle toegevoegde producten  van het samengestelde kerstpakket. Wil je hier nog graag wijzigingen in aanbrengen? Neem dan even telefonisch contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw kerstpakket helemaal perfect kunnen maken.

Online kerstpakketten brochure handig om uit te delen onder je collega's

De voordelen van Kerstpakketten Tip

Ons ruime aanbod in onze online kerstpakket folder zorgt voor genoeg keuze en inspiratie voor elke klant. Het is bij Kerstpakketten Tip ook mogelijk om risicoloos achteraf te betalen. Je betaald hierbij dan pas achteraf als je kerstpakketten verzekerd zijn van levering. Deze optie is mogelijk voor zakelijke klanten in Nederland en België tot een maximaal bedrag van €10.000 inclusief BTW. Een Tip van Kerstpakketten Tip: neem eens een kijkje bij onze relatiegeschenken! Hier vind je een uitgebreid aanbod aan geschenken om je partner mee te verrassen.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik bij jullie een kerstpakketten brochure aanvragen?

Nee, ons volledige aanbod is alleen te bezichtigen op onze webshop. Een tip: maak gebruik van onze kerstpakettenvergelijker en vul hier de kerstpakketten in die aan jouw wensen voldoen. Print dan deze pagina uit en je hebt een soort kerstpakketten brochure met kerstpakketten die allemaal voldoen aan jouw wensen.

Hoe groot is jullie aanbod in de online kerstpakketten brochure?

Het aanbod in de online kerstpakketten brochure van Kerstpakketten Tip bestaat uit meer dan 800 verschillende kerstgeschenken.

Vanaf wanneer is het mogelijk de nieuwe collectie te bestellen?

Dit is iedere maand mogelijk vanaf de maand juli.

Is het mogelijk om bij jullie achteraf te betalen?

Ja, tot een bedrag van €10.000 inclusief BTW is dat mogelijk.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...