Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Inspiratie voor kerstpakketten nodig?

Opzoek naar inspiratie voor kerstpakketten om je medewerkers mee te bedanken voor hun harde inzet het afgelopen jaar? Dan ben je hier aan het juiste adres! Kerstpakketten Tip heeft een aanbod van meer dan 800 verschillende kerstpakketten en geschenken. Neem dus gerust hieronder even een kijkje op onze webshop en doe inspiratie op voor jouw favoriete kerstpakket.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Inspiratie
426 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Inspiratie nodig voor kerstpakketten?

Inspiratie nodig voor je kerstpakketten?

Ieder jaar rond de kerst komt het weer terug, de zoektocht naar het perfecte kerstpakket. Kerstpakketten zijn zeer divers en ons assortiment kent vele thema's, kleuren en prijzen. Inspiratie vinden voor kerstpakketten kan een lastige klus zijn, omdat die iedereen andere wensen en behoeften heeft. Daarom hebben we een handige filter toegevoegd aan onze webshop. Voor jouw wensen in en die van je medewerkers in in de filter links op de pagina om eenvoudig jouw favoriete kerstpakket te vinden.
Heb je inspiratie nodig voor kerstgeschenk en wil je graag weten welke kerstgeschenken andere klanten kiezen? Bekijk dan eens onze kerstpakketten Top 20! Hier zijn de best verkochte en meest populaire kerstpakketten voor jou op een rijtje gezet. In onze Top 20 vind je dus de nodige kerstpakketten inspiratie. Daarnaast raden wij je ook eens aan om een kijkje te nemen in onze kerstpakketten folder. Hier in vind je het volledige online aanbod van Kerstpakketten Tip.

De brede collectie kerstpakketten van Kerstpakketten Tip

In onze overzichtelijke webshop vind je inspiratie voor kerstpakketten. Al onze kerstpakketten zijn onderverdeeld in verschillende thema's, kleuren en prijzen. Je kunt eenvoudig elke kleur, prijs en thema bekijken en inspiratie opdoen voor een geschikt kerstpakket. Zo hebben we een biologisch thema dat allerlei biologische producten en artikelen omvat voor diegene die bezig zijn met gezondheid of duurzaamheid. Daarnaast is er ook een exclusief thema met meer exclusieve artikelen en food producten voor wie bereid is iets extra's uit te geven. Denk je dat jouw medewerkers wel wat ontspanning kunnen gebruiken? Laat je dan inspireren door een van de kerstpakketten van ons wellness thema. Waar je ook naar opzoek bent, inspiratie voor een kerstpakket vind je vast en zeker bij een van onze veelzijdige thema's.
Naast onze kerstpakketten thema's is het ook mogelijk om bij ons een mooi paaspakket te bestellen, voor als je je medewerkers wilt verrassen tijdens pasen. Wil je graag voor al je medewerkers een uniek kerstpakket bestellen? Neem dan een kijkje bij onze losse kerstpakketten. Hier vind je alle kerstpakketten die per stuk besteld kunnen worden.

Kerstpakketten inspiratie opdoen in onze kerstpakketten collectie

Het eigen keuzeconcept

Het eigen keuzeconcept is ook dit jaar weer een hot item en wordt weer gezien als een van de populairdere pakketten. Met dit pakket weet je zeker dat het bij je medewerkers in de smaak zal vallen. Het concept werkt zo: wij zorgen voor een gepersonaliseerde webshop voor jouw bedrijf. Op deze webshop kunnen de medewerkers zelf hun cadeaus uitkiezen op basis van een puntensysteem. De webshop heeft een uniek en ruim aanbod, waardoor er voor iedereen wel iets bij zit. Je bepaald zelf hoeveel punten je medewerkers te besteden krijgen op basis van jij kunt uitgeven voor dit kerstgeschenk. Ben je er dus niet zeker van of een kerstpakket wel bij iedereen in de smaak zal vallen? Dan is het eigen keuzeconcept van Kerstpakketten Tip precies wat je zoekt.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Hoe kom ik erachter welke kerstpakketten vaak door andere klanten worden gekocht?

De bestverkochte kerstpakketten worden elk jaar opgenomen in onze Top 20. Je vind onze Top 20 in het hoofdmenu van onze webshop.

Kan ik mijn eigen kerstpakket samenstellen?

Ja, bij een bestelling van minimaal 100 stuks is het mogelijk om je eigen kerstpakket samen te stellen.

Vanaf wanneer is de nieuwe collectie kerstpakketten te zien?

De nieuwe collectie komt rond juli/ augustus op de webshop te staan.

Op welk tijdstip kan ik mijn levering verwachten?

Op de leverdatum kun je tussen 8:00 en 18:00 de levering verwachten. Het exacte tijdstip is afhankelijk van de route van de chauffeur.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...