Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Het paaspakketten assortiment

Los van de kerstpakketten verkoopt Kerstpakketten Tip ook kerstpakketten die passen bij de andere seizoenen en feestdagen van het jaar. Zo is er ook een paaspakket assortiment. Dit assortiment bestaat uit fleurige en frisse kleuren. De artikelen die hierin voorkomen zijn Pasen gerelateerd.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Paaspakket
De filtering heeft helaas geen resultaten opgeleverd.

Klik hieronder op de knop om de zoektocht voort te zetten.

Bekijk alle kerstpakketten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het paaspakket bevat lekkere sapjes en leuke glazen en borden.

Zelf een paaspakket samenstellen

Wil je graag een eigen pakket samenstellen? Dit kan bij Kerstpakketten Tip vanaf een minimale bestelling van 100 stuks. Je kunt hiervoor een formulier invullen op de website, maar ook een bezoek brengen aan onze showroom. Via de website kun je een formulier invullen met gegevens zoals speciale wensen en voorkeuren, maar ook of het pakket alcohol en/of vlees mag bevatten. Ook kun je aangeven dat je graag de showroom komt bezoeken, wij zullen dan samen met jou gaan kijken wat een bijpassend kerstpakket is voor het personeel.

De inhoud van het paaspakket

Pasen is een belangrijk christelijk feest en net zoals met kerst, weer de tijd is om gezellig met familie samen te komen. Het samenzijn, de gezellig en het leven vieren, daar gaat het vooral om. Als je aan Pasen denkt, denk je vast ook snel aan chocola en het paasontbijt. Het paaspakket draait ook alleen maar om lekkere producten. De paaspakketten zijn goed gevuld met smoothies, chocolade, koffie, thee en bak mixen. Het is een grappig kerstgeschenk met een leuk thema. Het pakket kan ook non-food artikelen bevatten zoals gezellige spelletjes, mokken en beauty artikelen.

Pakketten voor elke gelegenheid

Kerstpakketten Tip heeft niet alleen pakketten die kerst gerelateerd zijn, maar ook pakketten die te maken hebben met andere seizoenen, feestdagen en gelegenheden. Bij de interesse in het kerstpakket en paaspakket, raden we je aan om ook eens een kijkje te nemen bij de sinterklaaspakketten. Dit zijn pakketten die helemaal in het teken van sinterklaas staan. Denk hierbij aan leuke sinterklaascadeaus zoals lekkernijen en verzorgingsproducten. Zo heeft Kerstpakketten Tip voor elke gelegenheid een bijpassend pakket.

Bekijk het volledige assortiment

Zoals al eerder is verteld hebben wij meerdere soorten thema pakketten. Zo is er ook keuze uit verschillende relatiegeschenken, zoals een etenspakket of wijnpakket. Maar ook kun je de kerstpakketten cadeau geven aan familie en vrienden. Het assortiment van Kerstpakketten Tip is groots, met veel soorten keuze waar voor ieder persoon wel iets te vinden valt.

Het paaspakket zit vol met lekkernijen om een goede brunch te kunnen organiseren

Vraag het de klantenservice

Heb je bepaalde vragen waar je nog geen antwoord op hebt gekregen, dan kun je het gerust aan onze klantenservice vragen. Zij staan tijdens werkdagen tussen 9:00 en 17:00 voor je klaar, om alle onduidelijkheden en vragen die je hebt te beantwoorden. Je kunt ze gemakkelijk bereiken via de telefoon, live chat en mail.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik paaspakketten bij jullie bestellen?

Ja, wij hebben ook paaspakketten in het assortiment. Dit zijn pakketten die Pasen gerelateerd zijn. Het is een kleurig pakket met veel frisse en gezonde drankjes en etenswaren.

 

Kan ik de kerstpakketten ook op locatie samenstellen?

Jazeker, wij hebben een showroom waar je op je gemak samen met onze stylisten een kerstpakket kunt samenstellen.

Is het kerstpakket op de afbeelding, ook exact het kerstpakket wat je ontvangt?

Ja, de afbeelding is een eigen gemaakte foto van het kerstpakket. De kerstpakketten zijn dus exact hetzelfde in het echt, als op de afbeelding.

Waar kan ik terecht als mijn vraag niet aan bod is gekomen?

Als je vraag niet beantwoord is, kun je ons gemakkelijk bereiken via de live chat op de website, het telefoonnummer + 31 (0) 853 018 558 of het e-mailadres service@kerstpakkettentip.nl.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...