Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Bekijk het personeelsgeschenk aanbod

Het einde van het jaar is weer in zicht en het kerstdiner kun je al bijna proeven. Dit is een mooie gelegenheid om het personeel te bedanken voor hun inzet en al het harde werk. Of het nu een goed jaar was of een jaar dat tegen viel, door het geven van een personeelsgeschenk zul je het personeel motiveren om zich in het nieuwe jaar weer voor de volle 100% in te zetten. Het personeel verdient om tijdens de feestdagen te kunnen ontspannen en op te laden voor het nieuwe jaar. Met de personeelsgeschenken zal dit vast en zeker gaan lukken.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Personeelsgeschenk
423 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Een personeelsgeschenk is een goedgevuld pakket met zowel food als non-food.

Ieder jaar unieke geschenken

Ieder jaar op rij wil je graag het personeel bedanken, maar je wilt niet dat ze ieder jaar hetzelfde soort kerstpakket ontvangen. Daarom zorgt Kerstpakketten Tip ervoor om elk jaar een nieuwe collectie te lanceren met nieuwe kerstpakketten trends. De stylisten van Kerstpakketten Tip zijn al in het begin van het jaar druk bezig met het zoeken van producten die geschikt zijn voor in de pakketten.

Inhoud van de personeelsgeschenken

Wil je graag een geschenk bestellen wat het personeel verdient? Bekijk dan naar onze personeelsgeschenken collectie. De personeelsleden werken hard met je samen om het bedrijf tot één groot succes te maken. Het geven van een geschenk is niet alleen om te laten zien dat je om het personeel geeft, maar het is ook een uiting van dankbaarheid. Je bent dankbaar voor al het harde werk dat zij het jaar hebben geleverd en met het meehelpen van het bedrijf naar de top te brengen. Door deze pakketten zullen ze enorm geënthousiasmeerd van raken en spontaan zin krijgen in de feestdagen.

Eigen personeelsgeschenk maken

Er zijn een heleboel pakketten die onder het thema 'personeelsgeschenken' passen. Het zijn fijne pakketten waar het personeel ongetwijfeld blij van zal worden. Wil je het personeel op een originele manier bedanken voor het fijne en hardwerkende jaar? Je kunt bij Kerstpakketten Tip zelf een kerstpakket maken. Door middel van het invullen van een formulier op de website, kun je al je wensen en behoeften in het pakket aangeven. Tevens kun je gezellig een bezoekje komen brengen in de showroom. Tijdens het bezoek kun je de pakketten visueel zien en sparren met onze stylisten over de beste combinatie van het kerstpakket dat bij jouw past. Ook kun je zelf aangeven wat het budget is per kerstpakket en kun een specifiek verzoek doen zoals het bedrukken van het pakket met het bedrijfslogo.

De personeelsgeschenken zijn fijne pakketten om de medewerkers mee te bedanken.

Vragen?

Bekijk de collectie, haast je niet en vind het perfecte cadeau voor de harde werkers in je bedrijf. Bekijk de verschillende thema's, om er achter te komen welk pakket het meest bijpassend is. Zo kun je ook uit thema's met een ander seizoen kiezen, want los van de kerstpakketten heeft Kerstpakketten Tip ook een zomerpakketten collectie.  Heb je nog bepaalde vragen tijdens het maken van een keuze of het bestellen van de geschenken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn op kantoordagen tussen 9:00 en 17:00 bereikbaar via de live chat, telefonisch en per mail.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Hebben jullie ook een collectie met personeelsgeschenken?

Ja, Kerstpakketten Tip heeft een grote collectie met alleen maar personeelsgeschenken.

Kan ik bij jullie terecht voor het organiseren van een kerstmarkt?

Bij Kerstpakketten Tip kun je terecht voor het laten organiseren van een kerstmarkt, waarbij er onder het genot van lekkernijen en drankjes het personeel zijn eigen kerstpakketten kan uitkiezen. Wij organiseren kerstmarkten voor bedrijven vanaf 1000 werknemers.

Plaats ik tijdens het bestellen meteen een order?

Nee, eerst wordt er gekeken naar de beschikbaarheid van de pakketten. Daarna wordt het pakket vanzelf omgezet naar een order.

Kan ik zelf de leveringstijd bepalen?

Nee, je kunt niet het tijdstip van leveren bepalen. Wel kun je de gewenste leverdatum doorgeven.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...