Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

De collectie aan zomerpakketten

De zomer is een mooi seizoen, waar het lekker weer is en er buiten veel geleefd wordt. Waarom zou je het personeel tijdens het einde van het jaar bedanken als dat ook midden in het jaar kan? De zomer is een mooi seizoen, waar dan ook een mooi geschenk bij hoort. Het zomerpakket staat in het teken van het warme weer en de lange en gezellige zomeravonden. Verlang je ook zo erg naar de zomer? Wacht dan niet en bestel het pakket!

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Zomerpakket
454 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het zomerpakket staat in het teken van reizen en bevat een koffer

Een zomerpakket samenstellen

Zijn de pakketten in de collectie niet helemaal jouw ding? Dat kan! Bij Kerstpakketten Tip heb je de mogelijkheid om een zomerpakket zelf te combineren met producten die jij leuk vind.  Door het zelf samenstellen, maak je het pakket enorm eigen. Je kunt er zelf voor kiezen welke producten je er uit laat en welke je graag in het pakket terugziet. Het zelf samenstellen is een lastige klus. Je kunt zowel via maatwerk op de website het pakket samenstellen, maar je kunt er ook voor kiezen om onze showroom te bezoeken. Hier kun je samen met de stylisten overleggen, om te kijken wat de mogelijkheden zijn en wat het mooiste staat.  

Bekijk de zomerpakketten

Het zomerpakket staat, zoals je het waarschijnlijk al verwacht, in het teken van de zomer. Tijdens de zomer is het mooi en warm weer. Door de gezellige en lange zomeravonden ben je veel meer en langer buiten. Zo geniet je tijdens de zomer van het barbecueën, stranddagjes en koude drankjes. In de zomerpakketten kunnen verschillende artikelen voorkomen die je hierbij kunnen helpen zoals onder andere een koelbox, speaker, blender, barbecue artikelen, een reistas en strandtas. Maar ook verzorgingsproducten waardoor je na de hele dag in de zon te zijn geweest, je huid goed kunt verzorgen. Er zijn veel soorten pakketten die je kunt geven om het personeel of dierbaren mee te bedanken. Bekijk het aanbod aan geschenkpakketten en vind een pakket dat perfect bij ze past.

Enorm aanbod aan pakketten

Zoals je al gemerkt hebt, hebben we los van de kerstpakketten ook andere soort pakketten. Zo verkoopt Kerstpakketten Tip ook een eindejaars pakket. Dit is een perfect cadeau om eind van het jaar te geven, om het oude jaar goed mee af te sluiten en het nieuwe jaar vol goede moet te kunnen starten. De pakketten in de webshop hebben niet allemaal te maken met het winterseizoen. Zo is er ook een lentepakket collectie te vinden. Dit is een pakket die in het teken staat van de lente.

Het zomerpakket staat in het teken van de zomervakantie met van allerei lekkernijen en frisse drankjes.

Neem contact op over de zomerpakketten

Zijn er bepaalde vragen of onduidelijkheden over de pakketten? Wacht dan niet en neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag met het vinden van het pakket dat het beste bij jouw en je dierbaren of personeel past. Je kunt de klantenservice gemakkelijk bereiken via de live chat, e-mail of telefonisch. Iedere werkdag van 9:00 tot 17:00 zijn wij bereikbaar en helpen wij je graag met al je vragen, problemen of onduidelijkheden.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik bij jullie terecht een zomerpakket?

Ja, Kerstpakketten Tip verkoopt los van de kerstpakketten ook zomerpakketten. De pakketten kunnen onder andere een koelbox, barbecue artikelen, koude drankjes, reistas of strandtas bevatten.

Kan ik bij jullie achteraf betalen?

Ja, tijdens het bestellen kun je uit meerdere betaalmethoden kiezen waaronder achteraf betalen.

Kan ik na het bestellen de gewenste leverdatum nog veranderen?

Wanneer je de gewenste leverdatum wilt wijzigen, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen kijken of dit nog mogelijk is. Dit heeft onder andere te maken met de transportplanning.

Kan ik de samenstelling van een pakket wijzigen?

Ja, het is mogelijk om een kerstpakket te wijzigen. Dit kan vanaf een minimale afname van 100 stuks. Je kunt via de pagina maatwerk al je wensen en ideeën doorgeven.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...