Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

De lentepakketten collectie

Is de winter niet helemaal jou favoriete tijd van het jaar, of kun je gewoonweg niet wachten tot dat de lente begint? Dan hebben wij een leuk pakket voor jou in het assortiment. De lentepakketten zijn goed gevulde pakketten die vol zitten met artikelen die fijn zijn voor tijdens dit seizoen. Zo kun je denken aan buitenartikelen zoals een barbecue en handige producten voor in te tuin, maar ook lekkere producten waarmee je kunt gaan picknicken.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Lentepakket
454 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het lentepakket bevat onder andere lekkere frisse drankjes en tuinartikelen

Lentekriebels

De lente is de tijd van het jaar waarin het zonnetje meer begint te schijnen en het weer warmer begint te worden. Buiten fluiten de vogels, de bloemen staan mooi in de bloei en jassen zijn vaak niet meer nodig. Het is langer licht buiten, waardoor de dagen langer worden. Door de hoeveelheid zon, wordt iedereen een stuk blijer, gelukkiger en positiever. De lente is een vrolijke tijd van het jaar, waarin we meer energie krijgen door de natuurlijke zonnestralen. Kortom, de lente is een fijn seizoen.

Ben je op zoek naar een stage en wil je graag ook iets van deze kriebels ervaren? Bekijk dan onze HBO vacatures. De vacatures zijn op marketing en sales gebied. Tijdens deze stage maak je deel uit van het jonge en gezellige Kerstpakketten Tip team.

De inhoud van de lentepakketten

De artikelen, kleuren en de samenstelling van het pakket staan helemaal in het teken van de lente. De pakketten bevatten onder andere buitenproducten zoals een barbecue of tuinaccessoires. De artikelen kunnen ook verpakt zitten in een mand, die handig is om mee te nemen tijdens het picknicken. Het pakket bevat geen kerst artikelen, maar het is een vooruitblik in het jaar. Kun je niet wachten tot de lente, en beginnen de lentekriebels al te komen? Dan is dit pakket een fijn cadeau om weg geven. Het pakket bevat ook etenswaren en dranken zoals lekkere sappen en koekjes. Deze pakketten zijn ook fijn relatiegeschenken om cadeau te geven.

Waarom een lentepakket?

Het belangrijkste voor werkgevers is om gelukkige werknemers te hebben. Als de werknemers in een goed humeur zijn, zullen ze beter werken en ook socialer zijn met anderen op het werk! Met dit Lentepakket van Kerstpakketten Tip kun je ervoor zorgen dat al je medewerkers het komende vakantieseizoen waarderen. Het zal hen nog meer motiveren en helpen om weer op volle kracht te komen, zodat er in het nieuwe jaar weer volop geknald kan worden. Is dit pakket toch niet helemaal naar waar je op zoek bent? Je kunt ook een geschenkpakket of een paaspakket bekijken.

De lentepakketten kunnen barbecue of tuin artikelen bevatten.

Vraag maar raak!

Wil je graag het pakket bestellen, maar zijn er nog bepaalde onduidelijkheden of vragen waar je graag een antwoord op wilt? Dan kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen jou zo goed mogelijk proberen te helpen, waardoor jij rustig je zoektocht kunt vervolgen.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Hebben jullie een collectie met lentepakketten?

Ja, wij hebben lentepakketten in onze collectie.

Wat is een lentepakket?

Een lentepakket is een vrolijk pakket dat past bij het lenteseizoen. De artikelen die er in voorkomen zijn onder andere barbecues, tuin artikelen en accessoires. Ook bevat het lekkere etenswaren en dranken die bij de lente passen zoals verschillende sapjes.

Wat is de uiterste besteldatum waarop de pakketten besteld kunnen worden?

Er is geen officiële einddatum wanneer de pakketten uiterlijk besteld kunnen worden. Wel raden wij je aan om zo vroegtijdig je pakketten te bestellen, waardoor je nog keuze hebt uit het gehele assortiment.

Kan ik de pakketten zelf komen ophalen?

Nee, door de enorme drukte is het helaas niet mogelijk om je eigen kerstpakketten op te komen halen.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...