Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

De collectie aan gezonde kerstpakketten

Gezondheid is belangrijker dan ooit in de huidige samenleving, en dat geldt ook voor de inhoud van de kerstcadeaus. De laatste tijd willen werknemers graag een gezonder pakket weggeven dan normaal. Er zijn zoveel verschillende soorten gezondheids-gerelateerde producten die in het pakket kunnen voorkomen. Een pakket kan artikelen bevatten zoals gezonde snacks of sportgerelateerde artikelen. Het gezonde kerstpakket is een goed kerstpakket om cadeau te geven, hiermee motiveer je je werknemers om gezonder te gaan leven.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Gezond
3 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

Bestellen bij Kerstpakketten Tip

Kerstpakketten tip heeft een enorm assortiment aan verschillende kerstpakketten. Bekijk hiervoor de kerstgeschenk collectie. Met de vele jaren ervaring, het geven van persoonlijk advies en de beste prijsgarantie hopen wij dat elk bedrijf een fijn pakket kan uitkiezen. Ook bieden wij meer aan dan alleen de kerstpakketten. Zo kun je je eigen kerstpakket samenstellen, onze showroom bezoeken of het verzorgen van kerstmarkten.

Wat is een gezond kerstpakket

Het is een fijn begin van het nieuwe jaar om te beginnen met gezonder te leven. Middels het geven van een gezond kerstpakket, motiveer je je werknemers hier alleen maar mee. Door de gezonde snacks en drankjes, kunnen ze zien wat voor soort gezonde maar lekkere alternatieven er allemaal bestaan. Het kan bijvoorbeeld een duurzaam kerstpakket zijn, die in het teken staat van duurzame producten. Door het geven van dit kerstpakket zorg je ervoor dat al je werknemers het nieuwe jaar gezond beginnen. Het is een uitermate fijn pakket, want wat is er nu een beter cadeau dan hun gezondheid.

Een ander soort kerstpakket cadeau geven

wil je je graag nog meer verdiepen in het gezonde thema? Er is ook een thema dat zich volledig richt op halal. Dit zijn pakketten die géén alcohol en varkensvlees bevatten. Zijn de gezonde kerstpakketten toch niet helemaal waarnaar je op zoek bent? Kerstpakketten Tip heeft nog veel meer keuzes in het assortiment.

Stel je vragen

Heb je bepaalde vragen over het kerstpakket, dan kun je die gerust aan ons stellen. Onze klantenservice is doordeweeks van 09:00 tot en met 17:00 aanwezig om al je vragen te kunnen beantwoorden. Wil je graag zelf een feestelijk kerstpakket samenstellen? Dat is mogelijk bij ons! Hiervoor kun je een maatwerk formulier invullen, waarbij je al je wensen kunt doorgeven. Je kunt er ook voor kiezen om een bezoek te brengen aan onze showroom. Het zelf samenstellen van een kerstpakket is mogelijk bij een minimale bestelhoeveelheid van 100 stuks.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Hebben jullie gezonde kerstpakketten in het assortiment?

Ja, wij hebben gezonde kerstpakketten in het assortiment.

Kan ik een brochure aanvragen voor de kerstpakketten waar ik interesse in heb ?

Nee, je kunt bij Kerstpakketten Tip geen brochure aanvragen. Wel hebben wij een optie op de website, waarbij je de kerstpakketten kunt vergelijken met elkaar. Je kunt deze vergelijkingen dan ook uitprinten. Zo kun je voor jezelf een brochure maken waar je op je gemak naar kunt kijken.

Is er een minimum bestelhoeveelheid?

Ja, het minimum is 5 stuks per kerstpakket. Bij het bestellen kun je gemakkelijk het aantal invullen.

Is mijn bestelling goed doorgekomen?

Na het maken van een bestelling, ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail. Hierin staat ook een overzicht van de gekochte kerstpakketten.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...