Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Goede doelen kerstpakketten cadeau geven

Als je op zoek bent naar een geweldige manier om iets goeds te doen of andere te steunen, bekijk dan onze selectie aan goede doelen kerstpakketten. De kerstpakketten hebben opties waarbij de werknemers hun favoriete doel kunnen kiezen en een donatie kunnen geven, of dat het bedrijf een gedeelte van het budget uitgeeft aan een goed doel en de rest aan een fijn kerstpakket. Met dit pakket doe je vooral heel veel goeds en maak je veel mensen blij mee. Dus vind je het lastig welk kerstpakket je dit jaar kunt cadeau geven, dan weet je dat je met dit pakket altijd goed zit.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Goede doelen
454 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Goede doelen kerstpakket is een goed gevuld pakket met etenswaren.

Zelf een goede doelen kerstpakket samenstellen

Als je graag zelf de keuze wilt hebben over wat er in het kerstpakket voorkomt, dan kun je er voor kiezen om het pakket zelf samen te stellen. Hierbij heb je zelf de macht over wat er in het pakket voorkomt en kun je het zo persoonlijk mogelijk maken. Kerstpakketten samenstellen is een lastig karwei. Een pakket vullen die zowel bij de werknemers, als bij het budget past. Maar ook dat alle artikelen in het kerstpakket goed bij elkaar passen en een mooie samenhang hebben. Wel is het een mooie uitdaging waarbij je een zo perfect mogelijk kerstpakket kunt maken.

Het goede doelen kerstpakket

Het is een mooi pakket waarbij je niet alleen je werknemers blij maakt, maar ook een goed doel steunt. Het is een eerlijk kerstpakket, waarbij je de mensen, dieren of gebieden steunt die het hard nodig hebben. Het weggeven van dit pakket geeft een goed gevoel. Het is een hip kerstpakket, dat heel goed past in de tijd waarin we nu leven. Met dit pakket kan de werkgever er voor kiezen om een gedeelte aan een goed doel te schenken, maar ook om de werknemers zelf de keuze te geven aan welk goed doel zij willen schenken.

Bestel een bijpassend pakket

Ben je op zoek naar een pakket dat goed bij een bepaalde gelegenheid past? Een feestpakket kan tijdens elk moment. Het pakket is niet seizoensgebonden en kerstgerelateerd, waardoor het bij elke gelegenheid past. Kerstpakketten Tip heeft nog veel meer soorten kerstpakketten met verschillende thema's. Voor elke werknemer is er wel een bijpassend kerstpakket te vinden. Elk jaar is er weer een nieuw aanbod aan pakketten waaruit je kunt kiezen.

De goede doelen kerstpakketten is een fijn pakket waarbij er een gedeelte naar een goed doel gaat.

Vragen?

Heb je bepaalde vragen of onduidelijkheden over de goede doelen kerstpakketten? Dan kun gerust contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is doordeweeks van 9:00-17:00 bereikbaar via zowel  telefonisch,  per e-mail, als via de live-chat in de webshop. Hier kun je gerust al je vragen stellen. Wij zullen hier zo goed en snel mogelijk op reageren, zodat jij rustig verder kunt met het vervolgen van je zoektocht naar een bijpassend kerstpakket.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik bij jullie terecht voor een goede doelen kerstpakket?

Ja, wij hebben goede doelen kerstpakketten in het assortiment.

Kan ik de samenstelling van een kerstpakket veranderen?

Je kunt er voor kiezen om kerstpakketten met elkaar te combineren, de samenstelling te veranderen maar ook om een geheel nieuw kerstpakket te samenstellen. Een eigen kerstpakket samenstellen of een kerstpakket aanpassen naar wens kan vanaf een minimale orderwaarde van 100 stuks. Interesse? Je kunt online een maatwerk formulier invullen.

Wanneer ontvang ik een factuur?

Na het maken van een bestelling, zul je binnen enkele minuten een mail ontvangen waarin het factuur wordt verstuurd. Facturen versturen wij alleen per e-mail.

Hoe weet ik of mijn aanvraag via de website goed is ontvangen?

Nadat je een aanvraag hebt ingediend op de website, ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...