0
Verfijn selectie
Filters
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Personeelsgeschenken collectie


Personeelsgeschenken zijn hét kado om de medewerkers te bedanken voor al het geleverde werk. De collectie bestaat uit meer dan 778 verschillende personeelsgeschenk en zijn eenvoudig online te bestellen. U kunt er voor kiezen om de factuur na levering te voldoen. Op deze manier loopt u geen enkel risico en bent u verzekerd van een correcte levering.

Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 700 kerstpakketten. Alle kerstpakketten mogelijkheden bekijken
Personeelsgeschenken met vele verschillende themas

Personeelspakketten in alle varianten

Personeelsgeschenken zijn in te zetten bij verschillende gelegenheden. Denk hierbij aan kerst, een eervolle onderscheiding, een huwelijk, pensioen, einde van het jaar, etc. Bij deze gelegenheden wilt u natuurlijk wel een origineel cadeau overhandigen aan uw werknemers. Bij Kerstpakketten Tip vindt u een breed assortiment aan personeelsgeschenken in allerlei soorten categorieën en thema's. Zo kunt u kerstgeschenken kiezen met food en non-food artikelen of een mix hiervan. Hierdoor zijn de personeelsgeschenken erg gevarieerd waardoor er voor iedereen wel mooi pakket tussen zit. De inspiratie van de geschenken komt voort uit de wensen en behoeften uit voorgaande jaren. Op deze manier komen we ieder jaar tot de meest originele personeelspakketten.

Keuze in personeelsgeschenken

Bij Kerstpakketten Tip hebben we een ruim aanbod aan personeelscadeaus. Door het grote aanbod hebben we het voor u een stuk makkelijker gemaakt door het keuze overzicht aan de linkerzijde van de pagina. Zo kunt u hier gemakkelijk een keuze maken in categorie, thema, product, prijs en zelfs in de kleur van de pakketten. Bij de categorie kunt u kiezen uit een kerstpakket, welnesspakket en een eigen pakket naar keuze. Een paar populaire thema's zijn beauty & welness, bakken en grillen, food en reizen. Ook kunt u nog een keuze maken tussen een mannen of vrouwen pakket. Door al deze opties kunt precies uw personeelsgeschenk samenstellen zoals u in gedacht heeft. Kijk vooral eens op uw gemak naar alle personeelsgeschenken en kies de beste uit!

Eigen keuze personeelsgeschenken

Bij het eigen keuze concept bepaald de medewerker zelf zijn of haar cadeaus in een webshop die wordt opgemaakt in de uitstraling van de organisatie. Zo bestaat de keuze uit 800+ cadeaus, verdeeld in vele soorten categorieën. Maar hoe werkt het eigen keuze concept in personeelspakketten nou eigenlijk?

Bestel keuze punten: eerst selecteert u het budget per medewerker en besteld u het aantal gewenste giftboxen.

Personaliseren: de giftbox en de webshop worden vervolgens opgemaakt in de uitstraling van de organisatie. Zo wordt de giftbox voorzien van het bedrijfslogo op de voorzijde en aangeleverde groet op de achterzijde. In elke giftbox bevindt zich een giftcard. Hierop staan de individuele inloggegevens en instructies vermeld.
Medewerker kiest zelf zijn haar cadeaus: op basis van de punten die de medewerker heeft kan zij of hij haar eigen cadeaus uitkiezen.
Giftboxen worden geleverd: Als de cadeaus zijn uitgekozen wordt het personeelsgeschenk  gratis geleverd in Nederland en België.

Personeelsgeschenk bestellen

De personeelsgeschenken en wijnpakketten zijn te bestellen zolang de voorraad strekt. Het is daarom belangrijk om de bestellingen op tijd te plaatsen, zodat eventuele teleurstellingen voorkomen kunnen worden. Bij bestellingen van een grote omvang later in het seizoen is het slim om vooraf contact met ons op te nemen om te informeren over de leverdatum en de beschikbare voorraad. Door rechtsboven op het cadeautje te klikken kan het bestelproces eenvoudig doorlopen worden!

Personeelspakket met een hoge attentiewaarde in ieder budget verkrijgbaar

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen omtrent de personeelsgeschenken of andere eindejaarsgeschenken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op met onze klantenservice. Zo kunt u ons bereiken via de mail: service@kerstpakkettentip.nl, telefonisch: +31 (0) 853 018 558 of via ons contact formulier die u kunt vinden op de website. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00

Kerstpakketten Tip
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Sitemap
Copyright © 2022 - Kerstpakketten Tip
KerstpakkettenTip.nl is beoordeeld met een 10/10 na 12 beoordelingen
Betaalmethodes
service@kerstpakkettentip.nl +31 (0) 853 018 558 Vergelijken (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...