Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Kerstgeschenken laten bezorgen

Bij Kerstpakketten Tip kun je eenvoudig online je bestelling plaatsten. Deze bestelling kun je vervolgens laten bezorgen op een plek en datum die jou het beste uitkomen. Wij bezorgen in zowel Nederland en België en in Nederland is de bezorging gratis bij bestellingen vanaf 600 euro excl. btw.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Bezorgen
454 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het bezorgen van kerstpakketten door Nederland en België

Je kerstpakketten laten bezorgen

Het bezorgen van kerstpakketten is net als het inpakken voor Kerstpakketten Tip een nauwkeurige taak. Zodra dat jij jouw ideale kerstpakket hebt gevonden en besteld hebt, moet het ook goed ingepakt, op tijd en onbeschadigd op de afgesproken locatie afgeleverd worden. Het bezorgen van kerstpakketten lijkt voor jou misschien vanzelfsprekend, maar voor ons is het toch een lastiger verhaal. Jaarlijks hebben wij te maken met een grote kerstdrukte waardoor we dagelijks wel meer dan 650 pallets met kerstpakketten op de juiste locatie moeten krijgen. Maar wij doen dat voor jou natuurlijk met veel plezier!
Neem ook eens een kijkje bij ons aanbod lentepakketten. Hier vind je ons mooie aanbod om je medewerkers in de lente mee te verrassen. Dit zullen je medewerkers niet zomaar verwachten en het hierdoor juist extra waarderen. Wil je je personeel toch liever met kerst verrassen met een mooi pakket? Kijk dan eens bij ons aanbod groothandel kerstpakketten. Hier vind je de mooiste pakketten met producten rechtstreeks van de groothandel.

Verschillende wijze van bezorgen

Wij bieden twee bezorgmogelijkheden aan, namelijk:
1. Pallettransport
Bij deze mogelijkheid worden de kerstgeschenken op een pallet gezet en ingeseald. Dit is de meest risicoloze vorm van transport. De kerstpakketten worden veilig getransporteerd en zijn goed ingeseald.
2. Huis-aan-huis bezorging
Bij deze manier van transport worden de kerstpakketten verzonden via een pakketdienst. Hierbij is wel het nadeel dat wij geen controle hebben over wat er precies met het kerstpakket gebeurd tijdens de zending. Wij zijn hierbij afhankelijk van een externe pakketdienst, die het natuurlijk ook heel druk hebben tijdens de feestdagen.

Kerstpakketten aan huis laten bezorgen

Kerstpakketten bezorgen is vakmanschap

Wij werken samen met meerdere erkende transportbedrijven. Onze leveranciers weten dan ook wat belangrijk voor jou is, wat belangrijk is voor ons en natuurlijk wat ze vervoeren. Een kerstpakket afleveren is niet zo eenvoudig, zeker niet als het om meerder kerstpakketten gaat. Wij garanderen dat wij jouw levering met zorg behandelen, maar mocht er onverhoopt toch iets van schade voorkomen, dan kan onze chauffeur daar eenvoudig op anticiperen.  Is jouw bedrijf toevallig moeilijk bereikbaar per vrachtwagen? Dan waarderen wij het heel erg als je dit vooraf even aan ons zou willen doorgeven. Dan kunnen wij hier al op schakelen en dit verkleint de kans op vertraging. Meer weten over onze leveranciers? Neem eens een kijkje bij onze leverancier pakketten.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Hoe zien jullie bezorgmogelijkheden eruit?

Kerstpakketten Tip heeft 2 bezorgmogelijkheden, namelijk: pallettransport en huis-aan-huis bezorging.

Kan ik mag eigen bezorgdatum kiezen?

Ja, dit is mogelijk bij Kerstpakketten Tip. Houdt er wel rekening mee dat er rond de kerst dagen altijd iets van vertraging voor zou kunnen komen. Laat dus altijd je kerstpakketten een paar dagen eerder bezorgen dan de dag dat je ze wil uitdelen.

Hebben jullie een showroom waar ik de kerstpakketten zou kunnen komen bekijken?

Jazeker, maak een afspraak en kom gezellig langs voor een kop koffie.

Krijg ik de factuur per mail toegestuurd?

Ja, wij versturen onze facturen uitsluitend per mail.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...