Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Bestel hier je verrassingspakketten

Vind je het lastig om te bedenken wat voor soort pakket je het personeel cadeau kunt doen? Neem een gokje en kies voor het verrassingspakket! Het is een pakket waarvan je niet weet wat de inhoud is. Dit is zowel spannend voor het personeel, maar ook voor jouw als werkgever. Dit pakket zal een enorme verrassingseffect creëren bij zowel jezelf, als bij het personeel.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Verrassingspakketten
1 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het verrassingspakket is een leuk en goedgevuld pakket waarmee je iemand enorm kunt verrassen

Het aanbod aan pakketten

Er zijn talloze kerstpakketten te vinden op de webshop van Kerstpakketten Tip. Zo kun je kiezen voor een verrassingspakket, maar ook voor een pakket waarvan je de inhoud al weet. Er zijn veel soorten thema's waaruit je kan kiezen. Bekijk het aanbod en vind jouw kerstpakket. De keuze is reuze waardoor er voor iedereen wel iets bijpassend te vinden is.

Waarom het verrassingspakket?

Wil je het personeel compleet verrassen? Of vind je het lastig om te bedenken wat je dit jaar weer als kerstpakket kunt geven? Kerstpakketten Tip snapt dat dit een lastige opgave is. Daarom hebben wij ook de verrassingspakketten in het assortiment. Het pakket beschikt over zowel food als non-food producten. Het personeel zal er verbluft door staan, maar ook jij als werkgever. Je hebt nog een idee wat er in het kerstpakket zit, waardoor het alleen maar spannender en leuker maakt. Ben je op zoek naar een pakket dat niet winter gerelateerd is maar meer zomer gerelateerd? Kerstpakketten Tip heeft ook zomerpakketten in het assortiment. Dit zijn pakketten die in het teken staan van lekker weer, veel buiten artikelen en frisse drankjes.

Eigen verrassingspakket maken

Wil je graag een pakket zelf samenstellen met artikelen die jij graag in je pakket wil? Zo kun je zelf de keuzes maken welke producten je er echt graag in wilt hebben en welke voor jouw niet zo interessant zijn. Je kunt aangeven voor welk budget je een kerstpakket laat maken en in welke kleurensamenstelling. Je kunt een lijst invullen met al je wensen, waarbij de stylisten aan de slag gaan om een bijzonder pakket samen te stellen. Tevens kun je er voor kiezen om langs te komen in onze showroom, waarbij je de pakketten en producten fysiek kunt komen bekijken. Maak je eigen kerstpakket op onze website en verras het personeel.

Bestellen en versturen

Je kunt eenvoudig bij Kerstpakketten Tip je kerstpakketten bestellen. Na het vinden van het kerstpakket, ga je naar je winkelmandje, waar alle stappen een voor een staan aangegeven. Na het doorlopen van de stappen heb je je kerstpakket besteld en zul je binnen enkele minuten een bevestigingsmail ontvangen. Ook het versturen van je kerstpakket gaat eenvoudig. Kerstpakketten Tip bezorgt in zowel Nederland als België. Tijdens het bestellen kun je je gewenste leverdatum aangeven, zo kun je precies de dag aangeven wanneer het jou uitkomt.

De verrassingspakketten zijn pakketten waarvan de inhoud niet bekend is.

Vragen over de verrassingspakketten?

Kom je er zelf niet uit of heb je bepaalde vragen? Schakel dan de hulp van het Kerstpakketten Tip team in! De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Je kunt ons bereiken via de telefoon, live chat en e-mail. Stel al je vragen en wij helpen je graag verder!

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Verkopen jullie verrassingspakketten?

Ja, bij Kerstpakketten Tip verkopen wij verrassingspakketten.

Vanaf welke datum kunnen de pakketten besteld worden?

Het bestellen van de pakketten kan vanaf het moment dat de collectie live staat. De collectie wordt in de periode van juli/augustus in de webshop geplaatst.

Tot welke datum kunnen de pakketten besteld worden?

Er is geen officiële datum tot wanneer de pakketten besteld kunnen worden. Dit kan tot en met de voorraad verstrekt. Wij raden je dan ook aan om vroegtijdig de pakketten te bestellen.

Hoe versturen jullie het factuur?

Het factuur wordt via de mail verstuurd.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...