Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Bekijk hier de Fair Trade kerstpakketten

Wil je een goed pakket geven waarvan je een fijn gevoel krijgt en de wereld beter mee maakt? Kies dan voor het Fair Trade kerstpakket. Deze pakketten  zijn gevuld met artikelen die voldoen aan het Fair Trade keurmerk. Het is een fijn en eerlijk pakket waarmee je niet alleen je personeel mee blij maakt, maar ook de wereld een stukje beter door maakt. Het is dus eigenlijk een win-winsituatie, waarmee je veel goeds kunt doen.

Betaal na levering
Méér belastingvoordeel Top 20 kerstpakketten Huiszending mogelijk
Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Fair Trade
10 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten Wijnkado's Top 20 Keuzeconcept Maatwerk Kerstpakketten Showroom Kerstmarkt

Interesse in een kerstmarkt

Wil je graag een teambuilding evenement tijdens de kerst? Kies voor een kerstmarkt! Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat niemand zich alleen voelt en een geweldige tijd heeft tijdens de feestdagen. Wij organiseren, los van het assortiment aan kerstpakketten, een kerstmarkt voor bedrijven. Wij zorgen voor alles tijdens deze exclusieve kerstmarkt, van het eten en drinken, de aankleding tot aan de kerstcadeaus. De kerstmarkten organiseren wij voor 1000+ mensen. Het enige wat je hoeft te doen is opdagen met al het personeel en vooral genieten.

Wat is Fair Trade?

Fairtrade is een keurmerk die zich inzet voor het verbeteren van de levens van boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden. Door je aan te sluiten bij Fair Trade en producten te kopen van dit keurmerk, kun je deel uitmaken van een duurzame toekomst voor iedereen. Je helpt deze mensen gelijke kansen te krijgen in hun werk en zorgt er tegelijkertijd voor dat ze goed kunnen leven van wat ze produceren. Het Fair Trade keurmerk zorgt voor een eerlijke en duurzame wereld voor iedereen.

Doe iets goeds

Door het geven van een kerstpakket, doe je al iets goeds. Hierdoor wordt het personeel bedankt voor hun inzet, worden ze gemotiveerd en voelen ze zich gewaardeerd. Dit zijn belangrijke aspecten van het kerstpakket. Hierdoor maak je iemand zijn dag, of zelfs zijn jaar mee goed. Door het kiezen van de Fair Trade kerstpakketten, doe je dubbel iets goeds. Maar wat dacht je van een lokaal kerstpakket. Dit is een pakket die vol zit met lokale producten, waardoor je je buurt steunt. Tevens kun je kiezen voor de gezonde kerstpakketten, hiermee motiveer je het personeel om een gezonde levensstijl aan te nemen. Ook met deze kerstpakketten doe je iets goeds.

Zoektocht naar de Fair Trade kerstpakketten

De klantenservice helpt je graag in de zoektocht van het vinden van het beste pakket. Je kunt ons vragen stellen over de verschillende kerstpakketten zoals onder andere de halal kerstpakketten. Dit zijn pakketten die volledig voldoen aan de islamitische wetten en dus geen varkensvlees en alcohol bevat. Maar ook kun je hier terecht voor vragen over de kerstmarkt, de bestellingen of andere zaken.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Hebben jullie een Fair Trade kerstpakket in het assortiment?

Ja, wij verkopen Fair Trade kerstpakketten.

Wat is een Fair Trade kerstpakket?

Een Fair Trade kerstpakket is een pakket gevuld met Fair Trade producten. De producten bevatten allemaal het keurmerk. Het keurmerk zorgt voor het verbeteren van de levens van boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden.

Via welke manier versturen jullie de factuur?

De facturen worden per mail verstuurd. Kerstpakketten Tip probeert zo milieu vriendelijk mogelijk te ondernemen, en verstuurd zo weinig mogelijk papieren.

Wanneer moet ik mijn bestelling betalen?

Je kunt uit meerdere betaalmethoden kiezen. Zo kun je er voor kiezen om de bestelling meteen te betalen, maar ook om achteraf te betalen.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...